2777
2789
عنوان

دورهمیییی عشقولیا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8755 بازدید | 2835 پست
😁😁😁😝😝😝 عاره از کجا فهمیدی 

کاملا مشخصهههه😒😒😒

منم یه پولدار پیدا کردم دلت بسوووزه😛😛😛

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

غلطو میخورن مگه😆😆😆😆

😂😂😂

از جلو چشام خفه شو 

غلط نخور

یه کلمه هستن ها ولی گمشو و خفه شو باهم هست مثلا تو اولی تو دومی هم .... و غلط نکن باهم هست

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂❤️ ای جان بوس ب کماخت عزیزم😂😂❤️❤️

😂😂😂😂بوس به مغز کوچولوت😘😂😂😂❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نخیرم من زودتر دیدم😠😠😠

عه قبل از تو دوست من بود خو من زودتر دیدمش 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
تو بخور

نه نه تووووو

سلامت باشی گل خانم نمدونم والا حضور ذهن ندارم من کم میومدم سایت درس ریخته بود سرم  فعلا تعطی ...

ای جان 

اره فک کنم با کاربری هانی خانومم تو دورهمیم اشنا شدیم😍😍 

اها موفق باشی عزیزم

من كه قيد ماهو زدم پس ستاره هاش مهم نيست واسم :)✨
اووووه مای گاد😮😮😮😮 پس حالا که اینطوره بیا بغل خودم😍 من دارم از هانی جدا میشم بیا باهم باشیم عش ...

باشه پس

من ماشین هم دارم خونه هم دارم بیا😂

عه قبل از تو دوست من بود خو من زودتر دیدمش 

نخیرشم اول اول دوست من بود بعد تازه به تو نکاه کرد🧐

عه راس میگی من کجام اینجا کجاس😃😃🤯🤯🤓🤓

اینجا بیمارستانه منم دکترم

کاملا مشخصهههه😒😒😒 منم یه پولدار پیدا کردم دلت بسوووزه😛😛😛

ایششش نه نه خودم بهترممم😌😌😌 

ب پای من ک نمیرسه😝 

اصن حالا ک اینطوری شد منم ی پلنگی پیدا کردم نگم براتت😝😝😂❤️

من كه قيد ماهو زدم پس ستاره هاش مهم نيست واسم :)✨