2777
2789
یه چن بار با خودت تکرار کن به تو چع

به من چه به ما چه

به اهالی نی نی سایت چههههه

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه غلیظ ب خاطر شغلش استفاده میکنه

اره شوهر منم راننده هس قهوه میخوره که خوابش نگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

راننده ماشین سنگین جز شخصیت های اون اقا 

اصلا شغل چه ربطی داره به شخصیت که اینجوری میگین 

همسر منم راننده ماشین سنگین ،اما بهترین تیپ ها رو میزنه و بهترین ادکلن و.. لب به سیگارم نزده ،هرکی میبنش فک می‌کنه تو شرکت مدیر

پس لدفن بدونید چی میگید 

راننده ماشین سنگین جز شخصیت های اون اقا  اصلا شغل چه ربطی داره به شخصیت که اینجوری میگین  ...

دهنمو باز نکن توروخدا خیلی بی اعصابم 

مگه من گفتم تمام راننده های ماشین سنگین یه عیبی دارن??این یارو مرتب سیگار میکشه بعدشم تو خونه و کلا هر مواقعی قهوه تلخ میزنه از گذشته هاش هم یچیزایی میدونم ک میگم الان مثل اینکه مشکوکه همینجوری هم صحبت کردم واسه سرگرمی

شما لازم نکرده بمن بگی  بدووونید چی میگید من خوب میدونم

چیکارش داری شوهرش رانندس زیاد پیشش نیس دیگ دلش محبت میخواد 

خو بمنچه بزاره وقت خواب یه دل سیر محبت کنن بهم 

بعدشم هی این یه تیکه بد میندازه ب ابجیم چرا بدنت فلانه چرا صورتت صاف نیس جلو من هی میگه اونم ب لوص بازیاش ادامه میده اوووق😑😑