zahraraad مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 314 عنوان سهمیه کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست سلام بابام چند درصدی دارم.چون دوسال رفته جنگ😐البته شنبه میره ببینه ۵ درصد میخوره ۱۰ درصد یا بیشتر!کسی هست با سهمیه کنکور داده باشه؟! یا چیزی شنیدید؟!لطفا بهم بگید.من درسمم خوبه موندم با سهمیه بزم جلو یا نه 1399/12/21 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 13414 یازدهمم. پدرم کلا تو این بحثا نبود تنها کاری که با سربازی رفتنش کرد این بود که ۱۲ ماه از سربازی داد ... ببین چه استفاده کنی چه نکنی فقط بدونن پدرت جانباز تا عمر داری ای حرف میشنوی که با سهمیهرفته گرخانه همین است همه خانه خرابیم
zahraraad مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 314 ببین چه استفاده کنی چه نکنی فقط بدونن پدرت جانباز تا عمر داری ای حرف میشنوی که با سهمیهرفته پدرم جانباز نیست.فقط سرباز بوده.زخمی شده همین.اما نمیدونم واقعا کدوم طرف رو انتخاب کنم.هدفمم زیاد بزرگ نیست که نیاز به سهمیه داشته باشم یه تربیت معلمه
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 13414 پدرم جانباز نیست.فقط سرباز بوده.زخمی شده همین. اما نمیدونم واقعا کدوم طرف رو انتخاب کنم.هدفمم زیاد ... بدون سهمیه برو با تلاش خودت به جایی برس گرخانه همین است همه خانه خرابیم