2789
عنوان

لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست

عزیزم درکت میکنم واقعا 

ولی اینم میدونی ک مردا عاشق خانوادشون هستن بخصوص مادرشون .! 

نمیگم نگو ن ولی یجوری بگو ک شوهرت ن تنها دلخور نشه ک اینجوری ممکنه خدایی نکرده ب دعوا تبدیل بشه بحثتون 

بلکه خجالت بکشه بخاطره حرف مادرشون .!

میتونی بهش بگی ک عزیزم درسته سال قبل خودت نخاستی ک چیزی برات بگیریم ولی انگاری مادرجون بخاطره اون سال واقعا ناراحت شدن اخه امروز داشتن میگفتن ک رسمه ک برای دوماد هم بخرن 

میخام امسال از دله مادرجون در بیارم این ناراحتیو .!

اینارو گفتنی به چشای شوهرت زل بزن و با لبخند بگو اونم با لحن اروم و خیلی خیلییی مهربون .! 🙂💛

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
خیلی محترمانه جوری که به همسرت بر نخوره بگو دوست دارم دو نفری بریم خرید اینجوری بیشتر میچسبه

اره من خیلی دو نفری جایی رفتن دوست دارم

و خدایی که در این نزدیکیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم درکت میکنم واقعا  ولی اینم میدونی ک مردا عاشق خانوادشون هستن بخصوص مادرشون .!  نمی ...

اولا شوهرم همیشه مخالف مادرش عزیزم

بعدشم میگم مگه اون پول لباسای منو میخاد بده

رسمه ک برا عروس عید پدر شوهر مادر شوهر بخرن اونم طلا بیشتر خیلی هم پولدارن

استار تر جان شاید اونا رسم دارن باید احترام بزارید یه عروسی اومد تو خانواده همسر من  همش میگفت ما رسم فلان چیزو داریم انقدر گفت مادر شوهرش پیش ما گفت اصلا روم نمیشه بهش بگم رسم و رسومات ما رو هم باید قبول کنن  عروس خانم انقدر به  رسومات خودشون اصرار کرد آخر زن عموی داماد هم گفت عروس خانم ما هم رسم داریم باید برای دماد خرید کامل کنید و توی کیف پولش یه تراول بزارید تمام عروسای فامیل این رسمو انجام دادن       اینا رو نوشتم که بدونی هر خانواده ای رسم و رسومات خودشون رو دارن باید احترام بزارید

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
اولا شوهرم همیشه مخالف مادرش عزیزم بعدشم میگم مگه اون پول لباسای منو میخاد بده رسمه ک برا عروس عید ...

ولی تو مثل این دخترای ساده نباش سیاست داشته باش 

اگ به روتم نگه مطمعن باش ک میگه اون از رفتاره مامانه من اینم از رفتاره خانومم 

بزار ارزشت پیشش چندبرابر بشه 

بزار بیشتر دوست داشته باش 

میدونی ک چی میگم اجی !؟

استار تر جان شاید اونا رسم دارن باید احترام بزارید یه عروسی اومد تو خانواده همسر من  همش میگفت ...

اگه رسم بلده ب قولایی ک داده عمل کنه منو برا کلفتی ک.میخاد منه خل میرم کارای عیدشم میکنم 

بعدشم شوهرم وظیفش  بخره مادرش حق دخالت نداره

ولی تو مثل این دخترای ساده نباش سیاست داشته باش  اگ به روتم نگه مطمعن باش ک میگه اون از رفتاره ...

گلم من خیلی تو این خونواده کوتاع اومدم مادر شوهرم خیلی حرفا بهم زده ب شوهرم نگفتم تا شوهرم با گوشای خودش شنید مادرش چ حرفا میزنه 

گلم من خیلی تو این خونواده کوتاع اومدم مادر شوهرم خیلی حرفا بهم زده ب شوهرم نگفتم تا شوهرم با گوشای ...

چی بگم والا