2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 38 پست
با اینهمه خونسردی ک میدونی اوایل شوهرت میترسیده دوستش باشه ک میخاد امتحانش کنه وتوهم چیزی نگفتی روان ...

واقعا سایت عجایبه🤦‍♀️

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندبار زنگ زدم تهدیدش کردم اماانگار نه انگار

تخیلیه؟سرکاریم قطعا

شوهرت خیلی ریلکس بهت گفته شاید دوستمه داره امتحانم میکنه!!!بعدم قربون صدقه رفته!!!!بعدم تو زنگیدی زنه رو تهدید کردی😐اونم اهمیت نداده!!!

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

واقعا سایت عجایبه🤦‍♀️

والا بخدا منم خیانت دیدم ولی ن اینجوری ک خیلی راحت میگه شوهرم میترسیده دوستش باشه اونم آشنا ینی چی ک تاالان اسکرین نگرفتع وب شوهر زنه نشون نداده یا زنه رو تهدید نکرده🙁

زنگ زدم بخدا چند بار.ولی به شوهرش نه

خب به شوهرش بزن حالشو جا بیار

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میترسم خونو خون ریزی بشه

بفرست برا خودش یخ کنه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
والا بخدا منم خیانت دیدم ولی ن اینجوری ک خیلی راحت میگه شوهرم میترسیده دوستش باشه اونم آشنا ینی چی ک ...

و اینکه با شوهرشم کاری نداره و دعوا نکرده😐😐اول از همه باید با شوهرش برخورد کنه

تخیلیه؟سرکاریم قطعا شوهرت خیلی ریلکس بهت گفته شاید دوستمه داره امتحانم میکنه!!!بعدم قربون صدقه رفته ...

بخدا راسته.کاری ازم بر نمیا.شوهرمو دوس دارم.مقصر زنه اس