2777
2789
عنوان

تو خا

407 بازدید | 14 پست

پدرشوهرم چن بار سرم داد زده ،من ب لحن ملایم و شوخی ب مادرشوهرم گفتم پدرجون ی کم تند حرف زد من خبر نداشتم فلان چیز چطوره گفت بقبه میگن  این اخلاقش اینجوریه مهم نیس 😳🙄🙄😑😑😑الکی بقیم مشکل دارن با این اخلاق تندش 

خودش و خواهرشو  بردمشون تو مطب دکتر کارداشتن بعدا ی جا خواهرش پول خودشو با مادرشوهرمو حساب کرد مال منو حساب نکرد ،،بعد ی جورایی به مادرشوهرم گفتم ک بابا من حساب میکردم و فلان گفت ن من پولو ب خواهرم پس دادم 😕 دروغ گفت خودم دیدم گداشت تو کیفش و تمام 

یا ی چن باری برادرشوهرم خیلی فضولی کرده تو کار ما ،هیچی نگفتم ی سری گفتم ما کاری ب کسی نداریم دوس ندارم کسی هم تو زندگی ما سر بکشه ،اونم گفت ن پسرم فقط همینجوری پرسید منطوری نداش فلان 

خودشم ک نگم براتون مثلا خیلی تیکه مینداخت ی بار ابراز ناراحتی کردم سریع پیچوند 

از این موردا زیاده 

کلا بنظرتون چرا هرچیو ک خودش یا خانوادش مقصرن رو ماسمالی میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا دیدم همون پدرشوهرم یا خودش ب کسی مثل جاریم یا دامادش حرفی بزنن یا دادبیداد کنن بعدا عذرخواهی میکنه 

اما درمورد من قبول نمیکنه ک اونا مقصرن 

چرا 

اولا حرفی میزدن من ناراحت میشدم فورا می اومد میگفت ببخشید 

اما کم کم دیگه نیومد و ب روی خودشم نمیاره اگرم من اشاره ای کنم  فورا گردن نمیگیره و میگه مهم نیس 

بارهاشده الکی گفته یادم نمیاد 😐

حساس نباش عزیزم  همه جا این جور مسائل هست

ی کم بیشتر تاپیکمو بخون شاید چیزی ب ذهنت رسید

اخه ببین سخته پدرشوهر داد بزنه سرت 

برادرشوهر فصولی کنه 

بعد ک گله هم بکنی بیان خودشو بزنن اون راه 

ادم غرورش شخصبتش خوردمیشه 

خب شوهرشه طبیعیه مادرشوهرت از ششوهرش دفاع کنه مگه شما از همسرت دفاع نمیکنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چقد حساسی اینارو مشگل می دونی بی خیال  ما ادم فضول داریم ادم داد بزن داریم زیرو کش داریم دوبه هم زن داریم تازه گلایه هم نمی کنیم کسیم عذر خواهی نمی کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مثلا دیدم همون پدرشوهرم یا خودش ب کسی مثل جاریم یا دامادش حرفی بزنن یا دادبیداد کنن بعدا عذرخواهی می ...

خب نمیخواد طرف تو رو بگیره که پرو نشی😶

تو هم شکایت کسیو نکن کاری باهاشون نداشته باش 

تازه عروسی؟

ی کم بیشتر تاپیکمو بخون شاید چیزی ب ذهنت رسید اخه ببین سخته پدرشوهر داد بزنه سرت  برادرشوهر ف ...

پدر شوهرت اگه دوباره داد زد بهش با بگو سرمن داد نزنین

برادر شوهرت فضولی کرد به شوهرت بگو بهش تذکر بده 

خب شوهرشه طبیعیه مادرشوهرت از ششوهرش دفاع کنه مگه شما از همسرت دفاع نمیکنی

پیش بقیه ک از پدرشوهرم دفاع نمیکنهد

مثلا ی بار سر جاریم داد زد بعدا مادرشوهرم ب جاریم گفت این نمیفهمه تو ببخش ..و فلان 

من میگم پیش من غرور داره 

خب نمیخواد طرف تو رو بگیره که پرو نشی😶 تو هم شکایت کسیو نکن کاری باهاشون نداشته باش  تازه عر ...

ی ساله عقد کردم ،اگه پررو بشم یعنی چی میشه 

بعد چرا برای جاریم یا دامادش عذر خواهی میکنه واسه من نه؟

یعنی حسودیش میشه؟

چقد حساسی اینارو مشگل می دونی بی خیال  ما ادم فضول داریم ادم داد بزن داریم زیرو کش داریم دوبه ه ...

اخه اینا از بقیه معذرت میخوان از من نه 

خودمادرشوهرم صدبار گفته بابا دادمیزنه من باهاش جایی نمیرم روم نیس خودشم مشکل داره با این مساله اون وقت جلو من خودشو میزنه ب  اون راه

پدر شوهرت اگه دوباره داد زد بهش با بگو سرمن داد نزنین برادر شوهرت فضولی کرد به شوهرت بگو بهش تذکر ب ...

خودم شخصا یا با شوهرم باید با اونا  برخورد کنم نباید ب مادرشوهدم بگم ک فک کنه عددیه

مادرشوهرمم دوبار ببینه ب اون نمیگیم خودمون جلو طرف درمیایم دیگه حساب دستش میاد 

لابد الان چون ب اون میگم فک کرده من پدرشوهرم میترسم 

2790
2778
2791
2779
2792