2777
2789
عنوان

خانومای عزیزم چقدر پول واس خرید عید گرفتین..

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 89 پست

من تعجب می کنم یه میزان مشخصی برای عید می گیرین خرج می کنید😐

من نمی دونم تا الان چقدر خرج کردم و چقدر خرج خواهم کرد 

نه اینکه پولدار باشیما ولی هیچ وقت حساب کتاب نمی کنیم ببینیم چقدر خرج می کنیم یا یه مقدار مشخص نمی ذاریم کنار 😐

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکسازی صورت چجوریه

پوستو بخور میدن ابرسانی میکنن لایه برداری میکنن و اینچیزا

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

شاید کسی پول نداشته باشه خرید کنه، البته شایدم نه(حتما) خیلیا هستن ک دستشون تنگه و نمیتونن چیزی بخرن، اوضاع اقتصادی هم ک داغون، لزومی نداره شما بیای اینجا بگی چقد پول داری ک دل کسی بگیره، ی کم فرهنگم خوب چیزیه والا! چقد عقده ای! ب کسی چه مربوط ک شما چقد داری و چیکارمیخای باهاش بکنی  

یک تحصیل کرده خانه دار😊عاشق همسرم و دخترم..... زندگی هنوز قشنگیاشو داره.... باورکن🌱
ما که تو ماکارونی 4 کیلو گوشت میریزیم. منم مثل تو بی هدف برای پز اینو گفتم

خیلی خیلی کمه 

ما ماکارونی درست میکنیم بیشترش گوشته شاید سه چهار دونه ماکارونی پیدا بشه توش😂😂😂😂

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
شاید کسی پول نداشته باشه خرید کنه، البته شایدم نه(حتما) خیلیا هستن ک دستشون تنگه و نمیتونن چیزی بخرن ...

ببخشیدا ولی تو خیابون پر ماشینه گرونو ادم پولداره مثلا ده تا باکس وسیله ام دستشونه اینجا کسی نبینه بیرون ک میشه دید 

دلیل نمیشه با هرچیزی ادم دید حسرت بخوره خودشو اذیت کنه

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد