2777
2789
عنوان

موهام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 48 پست

😂چقدر ساده ای الاان نیره موهاتو میفروشه ۳ ۴ تومن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو بگو شوهرم دوس نداره موهام بمونه پیشتون بردار بیار.بده موهاتم درس کنه 

الان شوهرم بیاد میرم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

من دوستم موهاشو دو میلیون فروخت برو پول موهاتو بگیر یا کلا موهاتو ازش بگیر بفروشش

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!
اون نمیخواسته موهاتو درست کنه میخواسته موهاتو برداره ! این چه روش کوتا کردن موهه ببافی قیچی کنی

واقعا من خیلی ساده هستم

حالا بدرک بفروشه خب تمیز کوتاه میکرد 

چرا بدرک نگذر از حقت برو بگو موهامو بده اگرم نداد بگو میرم شکایت میکنم من الان گریم میخونم یه شاخه مو چسکی کوتاه ۲۰۰ تومنه حالا شما میگی موهات بلنده  و لخت و ناز

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
الان شوهرم بیاد میرم

دیر نشه ،بهونه بیاره الکی بگه انداختم یا هرچی،

قشنگ شلوغش کن حتما ازش بگیر بعد تو شهرتون به یکی ازین اکستنشن کارها بفروش، بگو بخاطر اینکه موهامو برداری ریدی تو موهام و درست کوتاه نکردی

موهات تا کجات بود؟

واقعا من خیلی ساده هستم

واقعا این روزا میزنن تو سر واسه مو.چون پول خوبی گیرشون میاد.الانم با حرص بچه شیر نده شوهرت اومد برو.😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
من دوستم موهاشو دو میلیون فروخت برو پول موهاتو بگیر یا کلا موهاتو ازش بگیر بفروشش

جدی اتفاقا دست و بالم خالیه   حیف عکس بلدنیستم وگرنه می‌فرستادم هم کوتاهی هم بلندی اگر یاد گرفتم صداتون میکنم بیان

همه جا اتحادیه داره، تا دیدی حرفتو یبول نمیکنه بگو باشه الان میرم اتحادیه خودش کوتاه میاد

مرسی عزیزم از راهنمایت

عزیزم داخل دیوار یه دیقه ای میخرن ازت

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰