rezooo مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1692 عنوان جنسيت ني ني | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست سلام دوماه ام ميخواستم ببينم كسي بوده جنسيت ني ني اشو زودتر فهميده باشه؟؟از چه روشي ؟؟ البته دختر و پسر هرچي باشه عاشقشم ولي ذوق دارم بچه اول 😍من نخ به حلقه بسته ام دايره ميچرخه كسي ميدونه بچه چيه ؟؟واقعي؟؟ 1399/12/20 | 17:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royanela عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 890 https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49eدرمورد بارداری وبچه داری هستش دوس داشتی کپی کن بعد نصبش کن چت با مادران هم شهریت وغیره هم داره
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53730 هم ناف و هم دستم شما قبلا تست كردي ؟ اون خانم ميگه دختره كه!!؟ روی دست گرد بچرخه دختره روی ناف پسره روی ناف با دست برعکسه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
rezooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1692 روی دست گرد بچرخه دختره روی ناف پسره روی ناف با دست برعکسه الان رو ناف گرفتم وايستاد بعد اول ميچرخه بعد به سمت بالا پايين ميره
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53730 الان رو ناف گرفتم وايستاد بعد اول ميچرخه بعد به سمت بالا پايين ميره نمیدونم 😬مال من فقط گرد میچرخید بعد وایمیستاد درست هم درومد بچم پسر شد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
rezooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1692 نمیدونم 😬مال من فقط گرد میچرخید بعد وایمیستاد درست هم درومد بچم پسر شد اول قشنگ دايره ميچرخه بعد كم ميشه بالا و پايين ميره و اصلا چپ و راست نميره چقدر جالب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21087 شوهرمم ميگه دختره مرسي😍😍😍 شما هم واجب گرفتي؟ نمیدونم از من هنوز مشخص نیس ولی مادرم میگفت اگه دایره وار بچرخه دختره اگه خطی بره و بیاد مثل خط عمودی پسره دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
noorin_sabegh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1369 عزيزم هردوشون عشقن من نشونه نميدونم چجوري تشخيص بدم گلم منظورم اينه نشونه ها رو بيخيالتقويم چيني، ويارهام ، خوشگل شدنم ، تست ابوعلي سينا، همه گفتن بچم پسرهماما محلي شكممو ديد گفت پسريعني در كل به نشونه ها نميشه اكتفا كردعشق كه هستن😍🤩 لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
noorin_sabegh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1369 اره منم خدا حفظش كنه برات عزيزم 😘 لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24965 خدا حفظش كنه برات عزيزم 😘 ممنون گلی همچنین قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
1234yasna عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 51 مرسي ايشاالله كه سلامت بياد بغلم و خدا به همه بده 😍 ان شاالله دعا کن بچه های سالم و صالح داشته باشیم برای منم دعا کن میخام اقدام کنم☺