2777
2789
عنوان

دوسپسرم بهم اینجوری پول داد....+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 16040 بازدید | 422 پست
https://uupload.ir/files/2jzb_screenshot_20210310-154308.png

عزیزم ی نصیحت بهت بکنم با این وضعیتی ک ایشون وضع مالیش خوب شده دختر براش کم نیستاااااااا

اینقدر بی خودی بحث و دعوا راه ننداز گل من

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت تو همين الانشم چشمات نميبينه همينكارارو بكن كوور شي به اميد خدا اونجا پول گرفتن ازت هم راحتتر ...

😂😂😂😂😂😂😂

تو تمکین نمیکنی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نه عزیزم اونی ک از کودکی تشنج میکنه فرق داره باکسی ک یهو تشنجهای مداوم میکنه... 

نه این از کودکی تشنج نمیکرد یهو شروع شد از سن ۱۶ سالگی تا الان که ۲۱ سالش شده سه بار تشنج کرده که با قرص کنترل شد دکتر بهش گفت ژنتیکه!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
این مقدسات هست خانوم بازی و شوخی نیست. اینا حکم الهیه نه بازیچه فرزند آدم🙄

شاه میبخشه

شاه قلی نمیبخشه؟😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️عشق و علاقه هم اصلا مووج ميزنه 😅

طرف میگه کمرم ودستم درد میکنه استارتر بهش میگه پول یه مانتو هم نشده کلا طرف به کفششه  

البته ببخشیدا اسی ازحرفات فقط همین برداشت میشد  

نه بریزتوش این خسیس پول نمیده.بیا بریم راهکار یادت بدم    

قرار شد نياد ديگه بره پيش گلنارش😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دکمه غلط کردمش کجاشه

حالا بياا صوبت ميكنيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂😂😂😂 تو تمکین نمیکنی

حكم عدم تمكين رو كي ميگيري؟

حكم عدم تمكين رو كي ميگيري؟

راستی اصن ما عقد نکرده بودیم

فقط شام‌و ناهار میومدم خونتون

بچه ها هیچوقت حرفو بهم‌برنمیگردوند  مامانم میگ خب الان فشار کارش زیاده ولی خییییلی تغیر کرده ...

بدبخت چیزی نگفت توم الکی قهر نکن 

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

کار شما اصلا جالب نیست، دوستی دوستیه حالا هرچقدر طولانی هرچقدر صمیمی! اون داره میگه حالم بده تو اصلا توجه نمیکنی هی پول پول میکنی تازه میگی کم دادی، خب بقیه شو از پدرمادرت میگرفتی مگه معامله کردی که میگی کادو ولنتاین نخریدی،