الان چندی؟ چند هفته ای؟ من که 20 هفتمه 33 ام دکترم گف عالیه
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
الان نمیدونم چن شد اما ۲۱ هفتم دکترم هیچی بهم نگفت کلا ان تی ک جفتم پایین بودو دکتر سونو گفته بود&n ...
عزیزم احتمالا جفتت پایین بوده وگرنه طول سرویکس خوبه فرق دارن با هم این دوتا
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
عههههه واقعا؟! من فک کردم طول سرویکس با جفت یکیه وگرنه توی ان تی ک رفتم میگفتن جفتت یکمی پای ...
آرهههه با استراحت بالا میره نگران نباش دکترت گفته استراحت کنی سوار ماشین بشی؟؟
ازش پرسیدم میشه مسافرت برم گف نه اگرم واجبه با هواپیما و شکم بندم ببند پیاده روی پرسیدم گف ده دقه ...
به حرف دکترت گوش بده دیگه چاره نیس ولی من با ماشین روزی یه ساعت دور دور دارم حوصلم سر میره تو خونه