2777
2789
عنوان

یاکریم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 18 پست
عاره وجودشون باعث خیر و برکته .

ممنون گلم امیدوارم تنوردلت همیشه گرم باشخ

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
الهی .خوشبحالتون که نترسین انشالله همیشه خوش باشین با پرنده هاتو چشم حتما عزیزم

عزیزدلم پرنده اونم یاکریم اومد داره این شالله خیره واسه شما و همسرتون. همیشه خوش باشید

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم پرنده اونم یاکریم اومد داره این شالله خیره واسه شما و همسرتون. همیشه خوش باشید

ممنون که دهن خیر اومدی عزیزم خدا دخترگلتو واست نگه داره عشقم عاقبت بخیر شین❤💋

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
ممنون که دهن خیر اومدی عزیزم خدا دخترگلتو واست نگه داره عشقم عاقبت بخیر شین❤💋

سپاس گل من 😘😍🤗

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹