2777
2789
عنوان

بچه هابیاین یه ذکرمجرب بگم‌بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 158 پست
اره چون یه سقط داشتم.ناامید نیستم خدا بزرگه 

عزیزم من بعد از اولین زایمان ۲بار سقط داشتم کلی آزمایش دادم گفتن دیگه بچه دار نمیشی و اصلا تخمک نداری برو اجاره کن در کمال ناباوری باردار شدم الان دخترم ۳سال و نیمشه توکلت فقط بخدا باشه و مطلقاااااااا استرس نداشته باش که واست سم

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
یعنی تعداد خاصی نداره درسته؟  بنظرت من نذر کنم روزی 100تا بخونم تا زمانی که به حاجتم میرسم قبو ...

اره تعداد خاص نداره

راستی ختم قران توزندگی هم ارام بخش هم واقعا معجزه هامیاره توزندگیت

نماز اول وقتم نه بخاطر حاجت بخاطر نعمتها وشکرکردن بخونی توزندگیت ارامش ومعجزه هامیبینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تعداد خاص نداره راستی ختم قران توزندگی هم ارام بخش هم واقعا معجزه هامیاره توزندگیت نماز اول وق ...

هروز یک صفحه قرآن میخونم 

نمازم سر وقت میخونم 

صبحا سر نماز صبح زیارت عاشورا میخونم اخه میگن اذان صبح برای حاجت روایی خوبه:) هی چه کنیم دیگه تمام تلاشم میکنم

راستی چهله آیت اله حق شناس هم گرفتم تاحالا 

حالا قصد دارم به امید خدا ماه رمضون بگیرم! 

راستی این فقط باید بگم یا جوادالائمه ادرکنی؟ 

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
اخه چرا همچین دعایی میکنی عزیزم بدترین گناه ناامیدیه هیچوقت ناامید نباش توکل ب خدا کن خودش همه جیییی ...

نمیخوام التماس کنم برای بچه دار شدن .. شاید صلاحم نباشه . اما این برزخی که داخلشم نابودم کرده .. هر کاری میکنم آروم نمیشم .. ارشد هم شرکت کردم ترم دومم .. اما وقت پریودیم میشه میخوام دق کنم از غصه و انتظار

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اگر ربط نداره تو چرا پریدی وسط؟ فضول_نباشیم#  ‍

ماشاالله جای مادربزرگ ما هستید احترامتون واجب با این طرز حرف زدنتون فکر کردم سنتون خیلی کمه

خانمی در سن شما بیشتر دلداری و امید میدن نه سرزنش و بخل

موفق باشید و سلامت

نه علاوه بر فضولی عقده ای هم هستی.بخدا ب ملت ربط نداره بدبختیای زندگیتونو سرشون تخلیه بکنید

شکرخدا شکرخدا خوشبختم مادربزرگ نگران من نباش

تو دعا هم بکنی با این حجم از بی ادبیت مطمن باش براورده نمیشه.حق الناس رو فراموش نکن ضمنا حق نداری ت ...

دوستان من بیادبانه حرف زدم با ایشون؟من دعوا راه میندازم؟شما بگید

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚
ماشاالله جای مادربزرگ ما هستید احترامتون واجب با این طرز حرف زدنتون فکر کردم سنتون خیلی کمه خانمی د ...

اقا من مادربزرگ.شما عقدتو تخلیه کن دوست عزیز.امیدوارم مشکلاتت حل بشه بلکن کمتر ب مردم بپرید🤲