2777
2789
تو عکس نمیذاری؟؟؟😁😁😁😁

نه دیگه ۱۰۰ بار گذاشتم 😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

گزاش بزنید همه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما شماهم مث من وقتی کار دارین خونه تکونی دارین ازخودتون میزنید؟ من جمعه رفتم حموم تاالان دیکه نر ...

وایییی نه اول خودم 

چون در اونطورت احساس سنگینی میکنم نمیتونم پاشم/

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜
خانما شماهم مث من وقتی کار دارین خونه تکونی دارین ازخودتون میزنید؟ من جمعه رفتم حموم تاالان دیکه نر ...

آره منم اینطوریم خیلیم بده

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪

الان نشسته ب ما میخنده میگ اینا خولن درصورتی ک خودتی😐گزارش بزنین ۱۰ نفر شیم 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

دوستان این کاربر قبلانم تاپیک زده بود گفته بیاین میخوام عکس بزارم بعد گفت ایسگاهتون کردم کارش کلا اینه متفرق شین😐

@نی_نی_یار_3      

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
منم خوره دارم ولی باااید تموم کنم کارامو بعدششش هوووف چه اخلاق گندیه دارم

منم اینطوریم😐بعضی وقتا صورتم نمی‌شورم😑کارا که تموم بشه اساسی به خودم میرسم

یه جوری به حرفای مردم اهمیت میدید،انگا انگشت وسط ندارید☹❄

@نی_نی_یار_شب   این مریضارو لطفا جم کنین 🌹سرکار میزارن ادمو

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|