2777
2789

دوستای عزیزم سوره تکاثر رو دوشنبه ها و چهارشنبه ها به نیت زیاد شدن رزق و روزی خوندش موثره. ❤اینجاروببینید

حالا من میخوام برای ۴۰ نفر، برای هر نفر ۴۰ مرتبه این سوره رو بخونم. انشالله که هم رزق و روزی شما زیاد بشه هم من و همسرم و خانواده هامون لطفا شماهم دعام کنید هرجور که دوست دارید🧡

لطفا هرکسی خواست کامنت بزاره تا براش بخونم💛

دوست داشتید دوستاتونم تگ کنید💚

هروقت لایکتون کردم یعنی براتون خوندم.الان تاپیک زدم که ۴۰ نفر مشخص بشه تا شب میخونم براتون💙

💜این هم سوره تکاثر اگه دلتون خواست یک بار برام بخونید

التماس_دعا_ازهمه#  

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برای من بخون

تاپیک آخرم رو ببین😭 خیلی محتاج این دعا بودم 

ان شاا... شماهم حاجت روا بشی خدا دلتو شاد کنه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

برای اعظم و پیام بخون منم برا شما میخونم ممنون 

چشم هروقت خوندم لایکت میکنم عزیزم😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

لطفا برای من . تاپیک آخرم😭 خیلی محتاج این دعا بودم

من تا شب میخونم براتون و لایکتون میکنم.

عزیزم خواعش میکنم، برای بچه دار شدنم میخونی، خدا فرزندی سالم و صالح بهم بده، خیلی ساله چشم انتظارم، ...

حتما عزیزم حمد هم براتون میخونم😘❤

برای من دل شکسته حیروون بی کس هم بخون بلکه ازاین وضع خلاص شم.دوستان دعاکنین دلم خیلی شکسته

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔