2777
2789
عنوان

باردارم 😩ویروس گرقتم از دخترم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یه تست کرونا بده چون توی بچه ها اکثرن کرونا به شکل اسهال شدیده و آب بدنشونو اینطوری کم میکنه.&nb ...

منم اسهالم فقط یعنی کروناست

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

عزیزم حتما دکتر برید پشت گوش نندازین. کرونا هم ممکنه باشه ولی حالا هرچی هم باشه شما چون باردارین اسهال شدید و این ها براتون خوب نیست برید که بدتر نشه. نگران هم نباشین حالا کرونا هم باشه همینه فقط اسمش فرق میکنه. برای احتیاط حالا قرنطینه هم باشین. 

عزیزم حتما دکتر برید پشت گوش نندازین. کرونا هم ممکنه باشه ولی حالا هرچی هم باشه شما چون باردارین اسه ...

شوهرم میگه تاصبح صبرکن ولی من بدجور حالم بده

منم اسهالم فقط یعنی کروناست

نه عزیزم نگران نشو ی ویروس هست تازه اومده دو سه روزه هم خوب میشه به دخترت شربت لوپرامید بده بخوره بزن تو نت اگه ضرر نداره خودت هم بخور هم قرص داره هم شربت

سیب و موز رنده کن پودر کبدی لاکت رو قاطیش کن بده دخترت

بهش کپسول پروبیوتیک بده بریز تو ماست پروبیوتیک

سیب زمینی آبپز خوبه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
نه عزیزم نگران نشو ی ویروس هست تازه اومده دو سه روزه هم خوب میشه به دخترت شربت لوپرامید بده بخوره بز ...

مرسی عزیزم جدی میگی خیلی نگرانم چون حالم خیلی بده سردلم همش پیچ میخوره صبح رفتم دکتر بهم لوپرامید داد ویه قرص دیگه خداکنه همینطورکه میگی وسه روزه باشه دخترم از دوشنبه گرفته هنوز که شدید اسهاله