2777
2789
عنوان

حدس سن 😁+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12055 بازدید | 797 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت عزیزم من خیلی خواهر شوهر خوبی هستما 🤣🤣🤣

فدایی داری منم عروس خوبیم😆😆😆

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
فدایی داری منم عروس خوبیم😆😆😆

اره اره الان هردوتون خوبید بعد ازدواج مشخص میشه 🤣🤣🤣

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اره اره الان هردوتون خوبید بعد ازدواج مشخص میشه 🤣🤣🤣

من فقط ژنه خوب میخوام😂😂😂

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
من فقط ژنه خوب میخوام😂😂😂

😅😅 خب پس مبارکه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
داداشم ۴ سال از من بزرگ تره اما بهش میخوره ۲۵ سالش باشه

دیگه دهنمونو اب ننداز🤣🤣🤣عکس پلیز😀😀😀

داداشم ۴ سال از من بزرگ تره اما بهش میخوره ۲۵ سالش باشه

عکس نمیزاری ☺🤣

عکس ازش ندارم اما میگیرم ازش بعد یه تاپیک که زدم صداتو میکنم😂

باشه عزیزم 😅😅

عکس ازش ندارم اما میگیرم ازش بعد یه تاپیک که زدم صداتو میکنم😂

عکس نامزدمنو نزاریااا🤣🤣🤣نمیخوام نانحرم ببینتش😡😡😂😂

عکس نامزدمنو نزاریااا🤣🤣🤣نمیخوام نانحرم ببینتش😡😡😂😂

ما به چشم برادری میبینیم 🤣🤣🤣