2777
2789
عنوان

حدس سن 😁+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12055 بازدید | 797 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیز دلم چشمات قشنگ میبینه❤

ازدواج کردی؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
واقعا محشره نه ورزشی نه چیزی اونوقت اینجوری...!! خوشبحالش

همون دیگه😂😂ماخودمونو میکشیم کلی باشگاه رژیمو .. هیچی به هیچی🤣🤣🤣

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
همون دیگه😂😂ماخودمونو میکشیم کلی باشگاه رژیمو .. هیچی به هیچی🤣🤣🤣

اره واقعا 🤣🤣

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عشق منی شما مهربون😍❤

ببین جنیفر کلی خرج هیکلش کرده😀😂😂😂تاشده این.اگه بفهمه تو همینجوری اینی.خودشو دارمیزنه🤣🤣🤣

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

۲۵ 

پوستت چه خوبه ماشاالله 

پوستت هم ارثیه 

دخترجونma12345بابا خودتم مثل اندامت خوشگلی 😍😍از ۲۰تا۲۵بهت میخوره

ببین جنیفر کلی خرج هیکلش کرده😀😂😂😂تاشده این.اگه بفهمه تو همینجوری اینی.خودشو دارمیزنه🤣🤣🤣

وای ببین یه جایی رفتیم مهمونی بعد یه آقایی بود اومد بهم گفت جنیفرو میارم کفشاتو واکس بزنه 🤣🤣🤣🤣

وای ببین یه جایی رفتیم مهمونی بعد یه آقایی بود اومد بهم گفت جنیفرو میارم کفشاتو واکس بزنه 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توروحش😂😂😂متاهلی