2777
2789
عنوان

حدس سن 😁+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12055 بازدید | 797 پست
حالت چشمام عوض شده مسکن زیاد میخورم خب طبیعتا شادابی قبل رو ندارم . موهامم هنر دست مادرشوهرمه

زیاد سختش نکن عزیزم‌ ادم یه درگیری کوچیک فکری هم داشته باشه حالت چشاش بی رمقتر میشه اما خوب میشه دوباره..من حیث المجموع زیبایی  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گذاشتم نگفتید😔

حدود ۲۴ داشتم میگفتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه فرقی میکنه سن ی عدده گلم حالا حدس بزنید من چند سالمه؟

درباره سن که شوخی کردم اما اصلا سن برام مهم نیست 

حدسیات من خرابه اما فکرمیکنم 28تا 30سال باشین 

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏
مرسی عزیزم خداروشکر  خوشحال میشم میبینمت

فدای تو عزیزم دل به دل راه داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ووویییی🥺🥺😔 ان شاءالله خوب بشید🤲🏻🌹

فدات

زیاد سختش نکن عزیزم‌ ادم یه درگیری کوچیک فکری هم داشته باشه حالت چشاش بی رمقتر میشه اما خوب میشه دوب ...

اطرافیانم اذیتن منم بهم میریزم خودم تنها بودم برام مهم نبود

بچه های حاضر در تاپیک میشه لطفا کامنت اون دوستمون رو گزارش بزنید لینک عکس من داخلش صفحه 18

ده تا که گزارش بخوره پاک میشه

@mahboooobeh4   بیا اینجا گلم گزارش بزن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

منم بخیه هام پاره شدن عفونت کردن نه ماه پیش بعد چند ماه پیش بخاری بلند کردم منم مثه شما حس کردم یه چ ...

منو ببین عبرت بگیر مراقب باش

بچه های حاضر در تاپیک میشه لطفا کامنت اون دوستمون رو گزارش بزنید لینک عکس من داخلش صفحه 18 ده تا که ...

الان گزارش میزنم