2777
2789
عنوان

یه مدته خیلی دارم ب قدم فک میگنم خیلی حساس شدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 105 پست
نه واقعا قدت بلند میشه سرچ کن تو نت حتی بعضیا رنگ چشمشون رو با گوش دادن به سابلیمینال عوض کردن فقط ن ...

اینو من خیلی جاها دیدم میگن عوارض داشته چون روی ذهن کار میکنه تاثیر بدی روشون گذاشته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینو من خیلی جاها دیدم میگن عوارض داشته چون روی ذهن کار میکنه تاثیر بدی روشون گذاشته

من شنیدم اگه نکاتی رو رعایت کنی هیچ تاثیر بدی نداره مثل اینکه از یک ساعت بیشتر تو روز گوش نکنی بعدم ،ی روز خیلی آب بخوری

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
من شنیدم اگه نکاتی رو رعایت کنی هیچ تاثیر بدی نداره مثل اینکه از یک ساعت بیشتر تو روز گوش نکنی بعدم ...

در طول روز منظورم بود که خیلی آب بخوری

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
چه عوارضی؟؟؟ اصن چی هست؟؟میشه یکم توضیج بدی .

من خودم تجربه نداشتم ولی اونایی که خوندم میگفتم بعدش خابای آشفته میدیدن یا وقتی از خاب بلند میشدن تا چند دقه نمیتونستن بدنشون تکون بدن عصبی میشدن

و کلی چیزای دیگ

من شنیدم اگه نکاتی رو رعایت کنی هیچ تاثیر بدی نداره مثل اینکه از یک ساعت بیشتر تو روز گوش نکنی بعدم ...

نمیدونم منم اون چیزایی که شنیدم گفتم تجربشو نداشتم ولی به شخصه همچین کاریو نمیکنم 😐 

من خودم تجربه نداشتم ولی اونایی که خوندم میگفتم بعدش خابای آشفته میدیدن یا وقتی از خاب بلند میشدن تا ...

اینک املود عکس گذاشتم .اگ میشه اپلود کن .مرسی💙💚🌺

هرچی بیشتر میگذره  بیشتر میفهمم ک نعمته  قدش ۱۵۶

آره واقعا،دیگه هیچوقت ناشکری نکن

نکنه استارتر و میگی 😶😂😂😅

شوخی#  

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز