2777
2789
عنوان

ی مرد متاهل...بیاین ببینید چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی هرزه همیشه واسه توجیح خودش بقیه رو هم ، شریک جرم میکنه ‌‌ ولی کار توام جالبه ک تو بازی ا ...

عزیزم تو تو حاشیه میگردی؟

من از این حرفش اتیش گرفتم ک متاهل بود میگف دنبال دوستم

گفتم لطفا اینجوری نباشین گند زدین ب عشق و وفاداری شما

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    
میگفتی پس قبول داری همتون به درد آشغالدونی میخورین؟ ما به این افراد میگیم نر. مردای زیادی ...

دقیقا

واقعا کاش این متاهلا دیگ اینجوری نبودن

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    
بازی چی بود

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحالی وسط این همه بحث راجع به اون آقا 😂😂😂😂

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

همینقدر میدونم که چنین مردایی جز چندش آورترین موجودات رو زمینن حتی اگه عملا هم نتونن همین حرفشون چند ...

میدونی چیه من خیلییی شنیدم ک همچین مردایی ک متاهلن چ کثافط کاریایی میکنن

واقعا میترسم از ازدواج

امیدی هست🌸چون خدایی هست❤    
متاسفانه باید با واقعیت کنار اومد. مردا به ذاته تنوع طلبن😱😱😱😱اینو از دکتر انوشه شنیدم

هرگزززز این جملات پوسیده و مسخره رو تکرار نکنید❌❌❌❌ هیچ انسانی حق نداره هرزه بودنش رو به ذاتش ربط بده و خودش رو تبرئه کنه.

میدونی چیه من خیلییی شنیدم ک همچین مردایی ک متاهلن چ کثافط کاریایی میکنن واقعا میترسم از ازدواج

انشالله نصیب چنین مردایی یکی مثل خودشون باشه تا از رفتار و اخلاق خودشون لذت ببرن.

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحالی وسط این همه بحث راجع به اون آقا 😂😂😂😂

😂😂😂بازی ندارم خب

دیشب چندتا دانلود کردم مسخره بودن

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
هرگزززز این جملات پوسیده و مسخره رو تکرار نکنید❌❌❌❌ هیچ انسانی حق نداره هرزه بودنش رو به ذاتش ربط بد ...

جملات پوسیده 😳😳😳اخه من تنوع طلبی مردا رو خودم دارم میبینم. شوهرم از همکار و دوستاش زیاد  برام تعریف میکنه که با وجود زن داشتن چشمشون دنبال این و اونه متاسفانه🙊🙊🙊🙊

جملات پوسیده 😳😳😳اخه من تنوع طلبی مردا رو خودم دارم میبینم. شوهرم از همکار و دوستاش زیاد  برا ...

بله خیانت زیاده ولی اینکه مردا تنوع طلبن اشتباهه. بین زنها هم خیانت خیلی زیاده. خیانت جنسیت نداره به عوامل مهم دیگه ای مثل تربیت خانواده و جامعه، سرکوب های کودکی و رفع نشدن نیاز ها کنار همسر مربوطه. این جمله رو خود مردا انداختن سر زبودنا که اگه منو شما یه روز خیانت دیدیم بسوزیمو بسازیم بگیم اشکال نداره همه مردا همینن ولی اگه یه زن اینکارو کنه مستحق مرگه از نظرشون