2777
2789
عنوان

بیایید براتون خاطره تعریف کنم

449 بازدید | 42 پست

میخوام یه خاطره تعریف کنم البته این خاطره مجازیه اما خوب احساسات هم تو مجازی شکل میگیره دیگه فقط میخوام تعریف کنم تا حوصلم سر نره

برای اولین باری که تلگرام و وصل کردم وارده یه گروهه تلگرامی شدم بعد از وارد شدن به اون گروه یه لینکی و تو گروه گذاشتن من رفتم تو اون گروهه دیگه با بچه ها حرف زدم گرم گرفتم از همه چی راضی بودم که فردای اون روز یکی اومد تو گپ که فوقلعاده قیافه ی جذابی داشت اما متاسفانه رل داشت من خیلی سعی کردم که طرفش نرم ازش خوشم‌نیاد بهش وابسته نشم ولی نتونستم و سمتش رفتم یکی از دوستامم از علاقه ام خبر داشت و رفت به اون فرد گفت خلاصه من خیلی عصبی شدم و باهاش کلی دعوا کردم که من یه راضی و گفتم تو چرا رفتی بهش گفتی؟اونم کلی دلیل اورد و نعذرت خواست ولی خوب متاسفانه دیگه کار از کار گذشته بود و نمیدونست....

خببب😃

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت من خیلی بابته این متاسفم و خلاصه حرف زدیم یه خورده و خداروشکر واکنشه بدی نشون نداد بعد از اون روز که هر از گاهی با هم چت میکردیم یه بار غیر مستقیم بهم ابراب علاقه کرد هیچ وقت یادم نمیره

گفت من خیلی بابته این متاسفم و خلاصه حرف زدیم یه خورده و خداروشکر واکنشه بدی نشون نداد بعد از اون رو ...

چییی گف😁😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بعد از اون با هم‌خیلی حرف زدیم تلفنی به هر روشی مغرور بود و غرورمو خیلی خورد کرده بود دلمو خیلی شکسته بود ولی تا معذرت میخواست من میبخشیدم خیلی باهاش مهربون بودم گذشت تا اینکه با رلش کات کرد و بینه من و اون صمیمیته بیشتری ایجاد شد ولی خوب درکش میکردم برای کات با رلش ناراحت هم بود

بچکان_لعنتی_را#  

با هم میگفتیم میخندیدیم خیلی بامزه بود رفتاراش دوست داشتنی بود مهربون بود و مغرور ولی به من به طرزه بدی یا بی توجهی میکرد یا یهو توجه میکرد رفتارش ضد و نقیض بود توی گروه بعد از چند وقت یهو متوجه شدم با هم رل زدن و خیلی وقت هم هستش که رل زدن ناراحت شدم گفتم چرا بهم نگفتی گفت چون خواستم مخفی بمونه بعدشم تو الان وسطه رابطه ی ما هستی طلبکاری منم گفتم خوب برای همین دارم میگم به من بگو دوباره رل زدی که من این وسط:نباشم و خلاصه اون شب بحثی کردیم و بعد از کلی دلخوری یکم از دلم در اورد و نذاشت که برم

البته بگم من این وسط خیلی ضرره خوردم چون به محضه اینکه عکسشو دیدم یه سری خاطرات یادم اومد که باهاش بیرون رفته بودم و حرف زده بودم ولی متاسفانه نمیدونستم کی و کجا حتی شهرامون هم فاصله داشت و این یعنی تناسخ رخ داده بود و من یه فرد تو زندگیه قبلی و پیدا کرده بودم