2777
2789
عنوان

چادری بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 77 پست
خب اوکیه😂باریک یه سوال دوران دانشجویی سختت نبود چادر؟

😁❤️😁

تا دو ماه سخت بود ولی کم کم عادت کردم ولی چون چادر ملی از نوع عربی بود زیاد تو دست و پا نبود و راحت تر بودم😁

آره کلا من خانومای چادری شیک پوش رو که میبینم علاقم به چادر کند برابر میشه😍

فقط همین چادری که میپوشیم کم کم دو سه برابر یه مانتو قیمتشه.من واسه مردم زندگی نمیکنم و خداروشکرنظرات منفیشون روم اثر نذاشته .هیچوقت فکر نکردم که چادرمو بذارم کنار.جونم بهش بسته هست.

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تابستونا اذیت نمیشم.الان بیشتر از یک دهه هست که چادریم.خودم انتخابش کردم.کاملا راضیم.توی هر محیطی ...

😍😍😍 عزیزم ایشالا همیشه امانت خانوم فاطمه زهرا (س)رو حفظ کنین برای منم دعا کنین که منم این افتخار نصیبم شه❤️❤️❤️

فقط همین چادری که میپوشیم کم کم دو سه برابر یه مانتو قیمتشه.من واسه مردم زندگی نمیکنم و خداروشکرنظرا ...

چقدرم قشنگ😍😍🥰🥰 ایشالا که این افتخار نصیب منم بشه ❤️بله متاسفانه قیمت چادر ها خیلی زیاد شده ولی خیلی به آدم آرامش و امنیت میده 😍❤️

فقط خودتو سرزبونا ننداز یه مدت بزاری بعد پشیمون بشی تو رودروایسی بزاری

آره اینم مامانم و همسرم بهم میگن و به خاطر همینه میگم تا عید صبر کنم ببینم چی میشه 😁 

من شال میپوشم.توش نقاب میذارم تا صاف بایسته.به گیره های سوزن داری هستن خیلی قشنگن،واسه ثابت موندن شالم ازشون استفاده میکنم.کلی هم مدلای مختلف پوشیدن شال برای خانمای محجبه وجود داره.که ازونا استفاده میکنم.حتی شالهای خاصی که هر کدوم طرز بستن خاصی دارن توی بازار موجوده.خلاصه که حجاب آخر شیک پوشیه.

آره اینم مامانم و همسرم بهم میگن و به خاطر همینه میگم تا عید صبر کنم ببینم چی میشه 😁 

مانتو بپوش حالشو ببر

الان بلند وگشاد زیادن یه سری بلاگرا خیلی خوب باحجاب تیپ میزنن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من شال میپوشم.توش نقاب میذارم تا صاف بایسته.به گیره های سوزن داری هستن خیلی قشنگن،واسه ثابت موندن شا ...

دقیقا 🥰👏از راهنماییتون هم خیلی ممنونم من این نقاب داخل شال رو نمی‌دونستم هست حتما رفتم بازار میخرم 😍

مانتو بپوش حالشو ببر الان بلند وگشاد زیادن یه سری بلاگرا خیلی خوب باحجاب تیپ میزنن

آره چند تا شونو دیدم ولی نمیدونم لامصب ها از کجا این مانتو های شیک رو پیدا میکنن😂 من که هر جا میرم مانتو های بلندنن و شیک ولی جلو بازن مامانمم میگه که دکمه بخر بدوز براشون

چقدرم قشنگ😍😍🥰🥰 ایشالا که این افتخار نصیب منم بشه ❤️بله متاسفانه قیمت چادر ها خیلی زیاد شده ولی خ ...

به نظرم می ارزه به هزینه ای که میدم.چادر دانشجویی میپوشم.مامانم میدوزه واسم.سر آستیناشم با سلیقه ی بابام انتخاب میکنم.فوق العاده قشنگن.اگه اینجا هزینه نکنم مجبورم بعدها به خاطر چشمای ناپاک یه عده هزینه ی هنگفت فرهنگی رو پرداخت کنم.فردا پس فردا اگه دختری داشته باشم نمیخوام با پوشش نامناسب بگرده توی جامعه.یه عده ای چشماشون همه جا میچرخه،منکه میتونم بهونه ی دید زدن ندم دستشون.

دقیقا 🥰👏از راهنماییتون هم خیلی ممنونم من این نقاب داخل شال رو نمی‌دونستم هست حتما رفتم بازار میخرم ...

با طلق خودت میتونی توی خونه درست کنی،یه لایه چسب هم‌میزنن پشتش تا توی روسری و‌شال لیز نخوره.بزن نت اگه پیدا نکردی شمارمو‌میدم بیا وات عکسشو‌ بفرستم ببینی.

به نظرم می ارزه به هزینه ای که میدم.چادر دانشجویی میپوشم.مامانم میدوزه واسم.سر آستیناشم با سلیقه ی ب ...

کاملا درست میگین 👏 الآن هم چادر های شیک و قشنگ وارد بازار شدن هم اینکه آدم می‌تونه خودش با سلیقه خودش بدوزه

و واقعا هم خودمم خسته شدم از نگاه های هرزه یه عده آدمهای مریض و تنها راه فرار از این نگاه ها فقط حجابه و این منو بیشتر ترغیب می‌کنه به چادری بودن😍

آره چند تا شونو دیدم ولی نمیدونم لامصب ها از کجا این مانتو های شیک رو پیدا میکنن😂 من که هر جا میرم ...

عزیزم میتونی قزن بدوزی بهش عین سوتین بسته بشه منم چنتا مانتوم اینطوره البته من پایین زانو اصلانمیتونم بپوشم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.