2777
2789
عنوان

چادری بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم به چادریا و هم به مانتوییا احترام میزارم چون پوشش ی چیز شخصی

اما دیدم و شنیدم که چقدر راجب چادریا بدمیگن😑

و مثل قدیما دیگ بهشون احترام نمیزارن

برای آرامش دلامون صلوات بفرستیم😇الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم😇

چادر حجاب برتره اصلا حسی موقه ی پوشیدنش دارم که قبلا وقتی مانتویی بودن نداشتن اگه بحث بد گفتنه که زمان پیامبر مردم به پیامبر خدا توهین میکردن من وتو دیگه جای خو داریم بزار  حرف بزن مهم خودم راحتم

من هم به چادریا و هم به مانتوییا احترام میزارم چون پوشش ی چیز شخصی اما دیدم و شنیدم که چقدر راجب چا ...

دقیقا هر کس پوششی داره و باید به همه عقاید احترام گذاشت👌

ولی تو یه جمع اصلا به چادری ها توجهی نمیشه خودم هم تجربه کردم هم هزار بار با چشمام دیدم 💔

وَلَوْ أَنَّا كَتَبْنَا عَلَيْهِمْ أَنِ اقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ أَوِ اخْرُجُوا مِنْ دِيَارِكُمْ مَا فَعَلُوهُ إِلَّا قَلِيلٌ مِنْهُمْ ۖ وَلَوْ أَنَّهُمْ فَعَلُوا مَا يُوعَظُونَ بِهِ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ وَأَشَدَّ تَثْبِيتًا

طبق این آیه هرکس اعمال خیر نجام بده خدا ایمانش رو براش استوار میکنه  حجاب هم یکی از چیزهایی که شاید اولش آدم کامل نباشه ولی کم کم ایمانش شدید تر میشه، مثل حس شما که دوست داری چادر سرت کنی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
وَلَوْ أَنَّا كَتَبْنَا عَلَيْهِمْ أَنِ اقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ أَوِ اخْرُجُوا مِنْ دِيَارِكُمْ مَا ف ...

خیلی ممنون😍🥰❤️از حس مثبتی که دادین بهم🌹

دقیقا هر کس پوششی داره و باید به همه عقاید احترام گذاشت👌  ولی تو یه جمع اصلا به چادری ه ...

اونی که باید احترام بذاره، میذاره 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خیلی ممنون😍🥰❤️از حس مثبتی که دادین بهم🌹

خواهش میکنم. یادم رفت آیه رو بنویسم آیه 66 سوره نسا 

من از وقتی یادم میاد مانتویی بودم‌..اصلا نمیتونم چادر  سر کنم..‌..مانتوهامم همه بلندن‌‌...پوششم سنگین و شیک..ولی اصلا نمیتونم چادر سر کنم‌..توام درست فک کن ببینم میخای سر کنی یا نه

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
والا من چادریم و خیلیم شیک لباس میپوشم.اصلا هم موقع چادری شدن تیپ زدن رو لازم نشد بذارم کنار.

تو تابستون ها اذیت نمیشین یا اگه بچه دارین ناراحت نمیشین🤔