2777
2789

زیرپانشین داره یکی جاریمه اون یکی خواهرشوهرمه

مثلا خواهرشوهر من بامن احوالپرسی نمیکنه بعد با شوهرم گرم احوالپرسی میکنه یا همون جاریم منو میبینه  اصلا محل نمیده بعد ب شوهرم میرسه میگه فلان ی اسم شوهرمو میگه بعد میگه خدافظ 

حالا این وسط مادرشوهرم هم شده هم دست اون دوتا عفریتها یک دره شخصیت نداره زن گنده

اینقدر من بهم احترام میزارم اون بی احترامی میکنه من میرم خونش یا خودشو با گوشی سرگرم میکنه یا از عمد  اون جاریم میاد پیشش بعد باون بگو بخند میکنه منو محل نمیده ک نمیده

سر سفره بهمه تعارف میکنه وای اصلا من نمیبینه بعد همچین ک من میکشم کنار میگه بخور بخور 

بچها چ رفتاری بکنم  بنطرتون خیلی شاخ شده

ی دفتار با سیاست بگید بکنم ک جلو شوهرمم خراب نشم رو مادرش حساسه 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

نروخونشون ک حرص نخوری فقط همین

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

اصلا واكنش نشون نده

بيشتر ميسوزن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سعی کن کمتر ببینیشون اصلنم محلشون نذار ب شوهرتم بگو یکم سرد برخورد کنه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شوهرت پشتت باشه و وقتی فقط اسم اونو میگن و ب شما تعارف نمیکنن، واکنش بده کسی جرات نمیکنه بی ادبی کنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

زیرپانشین😂

چه چیزایی یاد میگیرم تو سایت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چقدر منتظرید دیگران بهتون محل بزارن ؟واجبه این میزان رفت و امد وقتی درگیر سطحی ترین نوع رابطه هستید ؟

چه اهمیتی داره بگن و بخندن با شما ولی نه ؟یا سلام و علیک خشکی کنن ؟؟در ساده ترین حالتشاز شما خوششون نمیاد همین ...خیلی ساده هست 

طبیعتا میخوان حرصت بدن

رفتی اونجا با شوهرت بگو بخند کن😂

باور کن حرص میخورن😁

تیکه هم پروندن لبخند بزن بسوزن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

برخورد من اینه که نرم سمتش دیگه یعنی خونش نرم. با اون دو تا هم عین خودشون رفتار میکنم سلام و احوال پرسی هم خیلی سر سری

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
زیرپانشین😂 چه چیزایی یاد میگیرم تو سایت

گفتم عزیزم

امضات#  

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز