2777
2789

دست از خزعبلات بردار دعا گرفتن و فلان 

به عنوان یک کارمند دادگستری میگم که مشکل روابطی شبیه به شما ساده انگاری هست...فقط عشق و عاشقی رو در نظر میگیرید و جلو میرید میخورید به مشکل اما حل نشده وارد فاز بعدی میشید یعنی زیر یک سقف رفتن 

وقتی میگی به جون هم میفتیم و راه باریک میکشه یعنی هنوز قدرت حل مسئله جفتتون ندارید و این هیچ ارتباطی به دعا و جادو و از این حرفا نداره ...به اشتباهاتتون فکر کن میفهمی قبل ازدواج با دل رفتید جلو ولی بعدش فهمیدید نخیر ازدواج چیزی اتفاقا فراتر از دل میخواد اونم عقل و احترامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست از خزعبلات بردار دعا گرفتن و فلان  به عنوان یک کارمند دادگستری میگم که مشکل روابطی شبیه به ...

خوب ما بخاطر اینکه عشق چشمونو کور نکنه  مشاوره قبل از ازدواج رفتیم ۲۴ جلسه ی خصوصی گفت مشکلی نیس الانم که دادگاه رفتیم هر چی میگم کوتاه بیا درستش میکنیم میگه نمیشه جادو شدیم

خوب ما بخاطر اینکه عشق چشمونو کور نکنه  مشاوره قبل از ازدواج رفتیم ۲۴ جلسه ی خصوصی گفت مشکلی نی ...

اول که مشاوره رفتن به معنای این نیست مشکلی نیست ...بعصی از مشاورها خودشون از همه بدترن ..کسی از بیزون زندگی شمارو نمیتونه 100 درصد تضمین کنه 

دوم مشکل اول اینه که شما یک تنه این زندگیو میخوای و شوهرت نمیخواد ..در واقع اصرار فقط از سمت شماست حتی حاضری یحث بخشش مهریه هم بهش فکر کنی و این یعنی شما عزت نفشت پایینه و این خودش میتونه باعث دلسردی طرف در ازدواج باشه یعنی چی ؟؟یعنی مردها اونم ایرانی کلا از زنی که همش میخوادشون خوششون نمیاد اتفاقا ...دوم یکباره عوض شدن آقا باید ببینی واقعا علت اصلی چیه . این دعا و جادو رو از سرت بنداز ..

اول که مشاوره رفتن به معنای این نیست مشکلی نیست ...بعصی از مشاورها خودشون از همه بدترن ..کسی از بیزو ...

حق با شماس اول من متوجه شدم خواهان جدایی بودم اما گفت درست میشه و تعهد داد اما نشد