2777
2789
نوچ نوچ نوچ ایشاالله خودت دم در اری 😂😂😐

به قول مامانم من یال دارم😂😂

از بس موهام بلنده و بهشون نمیرسم میگه عین یال اسبن😒

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
😂😂😂 عزیزم میخوام واسه اینده کسب اطلاعات کنم 😂 به دردم میخوره  نه توروخدا همچین کاری نک ...

وقتی ۱۸سالت شد برو کف تایپکای مثبت ۱۸ 😂😂😂

من بدبخ ۱۸ سالمه مامانم بفهمه میام نی نی سایت ممکنه اتیشم بزنه😎

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا بچه ت به دنیا بیاد تا خنده هاش ببینی بعد میشه برات بزرگترین شیرینی زندگیت ... خوش بحالت که خدا لی ...

😍🌸

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
به قول مامانم من یال دارم😂😂 از بس موهام بلنده و بهشون نمیرسم میگه عین یال اسبن😒

😂😂😂😂😂😂😂 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
😂😂😂😂😂😂😂 

😁😁😁😁😁

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
همینطوری 😂😂😂 حالا میترسم فردا بیدار شم دم در اوردع باشم منکه.شانس.ندارم#  

ایلین امشب چی زدی راستشو بگو😂😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
وقتی ۱۸سالت شد برو کف تایپکای مثبت ۱۸ 😂😂😂 من بدبخ ۱۸ سالمه مامانم بفهمه میام نی نی سایت ممکنه ات ...

شوخی کردم خداشاهده 😂😂 الکی مثلا من خیلی چشم و گوش بستم😂 از این چیزا سر در نمیارم

اگه.واسه.مامانت.نگفتم😂# 😐

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
ایلین امشب چی زدی راستشو بگو😂😂😂

نمی گم برات😂😂

شوخی کردم خداشاهده 😂😂 الکی مثلا من خیلی چشم و گوش بستم😂 از این چیزا سر در نمیارم اگه.واسه ...

اره خیلییییی😂😂😂😂

وووششش یهو اشنا در نیای😂😂😂

نمی گم برات😂😂

میخام برم بزنم بگووو😂

اره خیلییییی😂😂😂😂 وووششش یهو اشنا در نیای😂😂😂

😂😂😂

من.یه.چشم.سفیدی.ام😂#  

اگه یکی از فامیلات بودم 

میخام برم بزنم بگووو😂

نمیگووم

😂😂😂 من.یه.چشم.سفیدی.ام😂#   اگه یکی از فامیلات بودم

😂😂😂اتفاقا ی اقوام داریم ۱۴یا ۱۵سالشه خیلی ضدیم باهم نکنه خودشی😵

😂😂😂اتفاقا ی اقوام داریم ۱۴یا ۱۵سالشه خیلی ضدیم باهم نکنه خودشی😵

چرا همونم 😂😂 اسمش چیه

رفیقته?

چرا همونم 😂😂 اسمش چیه رفیقته?

ن کجا رفیقمههه عین مار و پونه ایما

ی کلمه باهم حرف نمیزنیم بی دلیل 

بعدم تو نهمی اون نهم نیس😎