2777
2789

احتمالا عدس پلو باز زنگ بزنم ازشوهرم بپرسم ببینم چی دوست داره بذارم

هوس پیتزا هم کردم فقط قارچ و پنیرم کمه 

نمیدونم چی بذارم گیج شدم 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

احتمالا عدس پلو باز زنگ بزنم ازشوهرم بپرسم ببینم چی دوست داره بذارم هوس پیتزا هم کردم فقط قارچ و پن ...

آره عدس پلو هم خوبه مخصوصا اگه باپیازداغ وکشمش ترکیب بشه😋

وای چه همتی واقعا الان میخای درست کنی ؟ من حداقل واسه این جورغذاها روز قبل تصمیمومیگیرم

😄من کلا تو غذا اینا زرنگم زود درست میکنم الان گوشت گذاشتم زود آب بشه درست میکنم

عزیزم عکس پروفایلتونو ندارین که واسم بفرستید؟خیلی حسش مثبته

بفرمایید گلم

https://uupload.ir/files/bw2m_unnamed.jpg 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ممنون عزیییزم  

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
امان از این مردا همسرمن خیلی از غذاهارو غذانمیدونه  به خودش میگم اگه به شما باشه فقط مرغ ماهی ...

اره بخدا مخصوصا ما کوردها که بدون گوشت زنده نمیمونیم😒😒😒

به زودی تیکر صورتی میزنم🙏🏻🥺

😄من کلا تو غذا اینا زرنگم زود درست میکنم الان گوشت گذاشتم زود آب بشه درست میکنم

من‌نه توی آشپزی  تنبلم این هم بخاطر همسرم درست میکنم وگرنه ازآشپزی بدم میاد 

موفق باشی🌷

گوشت پلو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من‌نه توی آشپزی  تنبلم این هم بخاطر همسرم درست میکنم وگرنه ازآشپزی بدم میاد  موفق باشی🌷

اخخخییی عزیزم خیلی خوبه آشپزیی من از بچه بودم دوس داشتم الانم دوس دارم مامانم دیگه آشپزی نمیکنه مگه اینک حالم خوب نباشه فدات خوشبخت باشی همیشه😚