2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی خدا مهمون نواز ک هستید الویه هم ک دارید فقط اصفهان کجا، بابل کجا😢😂

بیا دا بیا😂😂نترس من تا اصفهان نمیام

اصن میبرمت بیرون دور از چشم نن جونم میریم فست فود میزنیم😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

https://uupload.ir/files/nx9_bc0259bc-ca06-4372-8e85-18f98cfc038d.jpeg   به تلافی دو روز پیش ب ...

نوش جونت باش 

کنارش بستنی میچسبه

https://uupload.ir/files/xwfr_d9318588-0c43-453c-a8fa-551bd00a69c4.jpeg

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

۱۲هفته کوچیکه ولی دیگه نکن این کارو یه بار اشکال نداره

❤️❤️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیا دا بیا😂😂نترس من تا اصفهان نمیام اصن میبرمت بیرون دور از چشم نن جونم میریم فست فود میزنیم😂

من اصفهان زندگی میکنم ولی اصفهانی نیستم و اصالتا تهران بدنیا اومدم در نتیجهههههه خسیس خودتی😂😂😂

فست فودم ن فقط الویهههه ب شرطی ک شلوار قرمز پوشیده باشی(حالا نگی مرده ها والا زنم و استریتم😂) 

آفرین به اراده۰۰۰پس به اونا ک پیتزا میخورن۰۰پشت کن😂😂نگاشون نکن😅😅

😂😂😂حتما اینم یه راه حله

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
من اصفهان زندگی میکنم ولی اصفهانی نیستم و اصالتا تهران بدنیا اومدم در نتیجهههههه خسیس خودتی😂😂😂 ف ...

اصن ب خسیس بودن فکر نکردم😂