گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن.دست گلت درد نکنه خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن
دقیقا مثل من ... مادرشوهر منم به جاری ام خیلی می رسید در حالی که اون بچه سوم اش بود اونم هر سه دختر بازم پسر بود میگفتیم آنقدر هواش داره اونوقت من که نه مادر دارم نه کسی با بچه اولم هست خیلی فرق میداشت اونم الان زایمان کرده میاد خونه مادر شوهرم به من میگن براش چایی و چیزی بیارم انگار نه انگار من ماه های اخرمه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه