2777
2789
عنوان

آیا تغذیه بارداری تو رنگ چشم جنین تاثیرگذاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 103 پست
امیدوارم شوخی کرده باشی 😐

ن اصلا شیر مادر توی چهره خیلی تاثیر داره مادر منو ی نفر دیگ شیر داده قیافش با اون طرف مو نمیزنه برادرمم ی همسایه شیر ذاده چهرش فوق العاده شبیه پسر همون خانومه

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا از بحث ژن و الل های غالب و مغلوب انعکاس نور و میزان ملانین تولیدی تاثیر زیادی در رنگ چشم افراد داره که حقیقتا این هم برمیگرده  به ترکیب ژن ها و نقشه ژنتیکی پدر و مادر و انتقال به فرزند پس بازم برمیگرده به ژنتیک و حالا خب کاری به اتفاقات نادری که امکان داره بیافتد ندارم و کاملا کلی بر اساس اکثریت باید نظر داد در اینباره

تخم دوزرده فقط ماه پنجم وشیشم بایدبخوری

یمیگن ماه ۵ بخوری سبزمیشه ماه ۶ بخوری خاکستری😍باورکن منم اعتقادنداشتم امایکی خوردبچش چشاش الان خاکستریه😍خواهردوست صمیمم بود

راستی اینم بگم

اگه پرده بکشی خونه تو و تو نور افتاب نری اصلا

بچه بور و سفید میشه

چون کمبود ویتامین د روشنی پوست و مو میاره برای جنین

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕
ن اصلا شیر مادر توی چهره خیلی تاثیر داره مادر منو ی نفر دیگ شیر داده قیافش با اون طرف مو نمیزنه براد ...

پس من که شیر گاو خوردم لابد شبیه گاو شدم 🤣

شوخی#

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واقعا نمیدونید شیر مادر رو چهره بچه تاثیر میذاره؟؟!!! عجیبه نمیگم حتما چشم رنگی میشه ولی چهرش خیلی ش ...

من شیر خشک دادم بچم ولی شبیه منه

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕
پس من که شیر گاو خوردم لابد شبیه گاو شدم 🤣 شوخی#

😂😂😂😂

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
من شیر خشک دادم بچم ولی شبیه منه

بابا شیر آدم رو میگم من اطرافم خیلی این موضوع رو دیدم مادر من کم شیر بوده بچه رو میده به یه نفر دیگ داداش منو بیای ببیتی با پسر اون خانوم انگار برادرن البته یه سری ویژگیای ظاهرش شبیه مادرمه 

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز