2777
2789
بارداری عزیزم مبارکه

خدا از زبونت بشنوه، جوگیر شدم رفتم آزمایش بارداری و اوایل بارداری رو همراه دادم، شدم 270 تومن 

حالا میگم اگه نباشم حیف پولم 

چرا من انقد جوگیرم

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا از زبونت بشنوه، جوگیر شدم رفتم آزمایش بارداری و اوایل بارداری رو همراه دادم، شدم 270 تومن  ...

بد به دلت راه نده .مطمئن باش.انشاءالله که هستی منم دعا کن 

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

استارتر جوون منم نه روز پیش بیبی زدم همینجوری شد گفتم خرابه چهار پنج ساعت بعدش دیدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخته گفتم معتبر نیست ولی چهار روز پیش دوباره زدم سریع مثبت شد نگران نباش چند روزه دیگه ببزاره انشاالله که مثبته

استارتر جوون منم نه روز پیش بیبی زدم همینجوری شد گفتم خرابه چهار پنج ساعت بعدش دیدم یه هاله خیلی کمر ...

انشالله مبارکه بسلامتی در اغوش بکشی نی نی رو و بارداری بیخطری داشته باشی ارزوهای خوب واستون دارم😘❤❤❤🧡🧡💛💛💚خبر خیلی خوبی بود خوشحال شدم ❤ انشالله که خدا به هرکس بچه میخواد بچه سالم و صالح بده جواب این خواهر ماهم مثبت بشه انقدر دلشوره ای هست و خودشو میخوره شوهرشم نمیبرتش دکتر این بنده خدا فقط رفته چندتا بی بی خریده زده هرکدومم این شکلی شدن از چهارتا همه ش پخش شده رنگ قرمز خط نیوفتاده و پریود هم نشده کمر درد و دل درد هم داره 

انشالله مبارکه بسلامتی در اغوش بکشی نی نی رو و بارداری بیخطری داشته باشی ارزوهای خوب واستون دارم😘❤❤ ...

قربونت عزیزم ممنون انشاالله که مثبته منم همین بیبی که چند روز پیش که مثبت شد اولش رنگش پخش شد بعد سیریع مثبت شد علائم پری داشتم ومخصوصا نوک سینه هام بشدت درد میکرد

هیچی باید دوباره بی بی چک برنی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

امکان مثبت بودنش هست؟ این بنده خدا سابقه سقط داشته دوبار طی دوسال گذشته . اتفاقا پریشب هم به تاپیک ب ...

اره من تو همین نی نی سایت دیدم . برا خیلیا مثبت شده بوده ابنجوری . ایشالا که مثبته 

اره من تو همین نی نی سایت دیدم . برا خیلیا مثبت شده بوده ابنجوری . ایشالا که مثبته 

انشالله ممنون . من بهش گفتم بچه ها تو سایت گفتن ممکنه منفی باشه دوباره بده نشسته گریه کرده . میگه کلی امیدوار بودم اینبار خدا بهم بچه داده دیگه حتما

2790
2778
2791
2779
2792