2777
2789
عنوان

برنامه زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
ایشون ۲ساله ازدواج کرده  قبل عروسی یه دختر با قد ۱۷۲ لاغر و خیلی ساده بود

بعد ازدواجش شروع کرد برنامه زندگیشو تغیر داد البته اوایلش دیر بیدار میشد و بیشتر به خودش میرسید تا خونه

ولی ..الان بعد دوسال یه هیکل ورزشکاری خیلی خوشگل خونش همیشه مرتب موهای وزشو با ماسک صاف کرد صورتش خیلی سفیده یکم لک داشت اما با ماسک اونارم از بین برد هر پولی هم دستش میوفتاد طلا میگرفت طلاهاشو داد ماشین گرفت 

اینو مثال زدم شما هم بگید لطفا

خدای منم بزرگه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برنامم فعلا زبان اموزی هست یکم کرونا یکم مشکل مالی اجازه نمی ده برنامه ی دیگه داشته باشم بعد عید ب امید خدا چند تا کلاس می خوام برم اگه بشه باشگاه هم حتما می رم 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ساعت۱۰بیدارمیشم ب بچه میرسم غذاپختن بعدشم میشینم فیلم میبینم ازاون جایی ک همسره الاغ اجازه بیرون رفت ...

ورزش نمیکنی؟ورزش خیلی خوبه ها خودت هم انگیزه میگیری از بیرون رفتن هم خیلی بهتره

خدای منم بزرگه...
ورزش نمیکنی؟ورزش خیلی خوبه ها خودت هم انگیزه میگیری از بیرون رفتن هم خیلی بهتره

انقد کارمیکنم توخونه ک ناندارم کاردیگه ای بکنم.من چون همسرم سرکاره بیست روز سرگاره بعدمیاد همش تنهام توکل روز شاید دوسه کلمه با بچم حرف بزنم مادرشوهرمم ک دیگه نگم .روحیه ندارم همش توخونم درم میبندم خیلی باحرفاشون اطرافیان بخصوص شوهرم اذیتم میکنن دلودماغ نمیمونه برام

من برنامم فعلا زبان اموزی هست یکم کرونا یکم مشکل مالی اجازه نمی ده برنامه ی دیگه داشته باشم بعد عید ...

این دختری که گفتم هیکلشو ببینی با دو سال پیشش مقایسه کنی اصلللللا باور نمیکنی با اراده قوی تو خونه ورزش کرده خونشون طبقه بالامونه اوایل روزی یه ساعت ورزش میکرد تازگیا کرده ۳ ساعت

خدای منم بزرگه...
انقد کارمیکنم توخونه ک ناندارم کاردیگه ای بکنم.من چون همسرم سرکاره بیست روز سرگاره بعدمیاد همش تنهام ...

برای همین گفتم عزیزم برنامه هامونو بگیم که برای هم دیگه انگیزه بشه توام شروع کن کم کم زودتر بیدار شی وقتت بیشتر میشه فکرت ازاد میشه ورزش باعث میشه روحیت تغییر کنه 

خدای منم بزرگه...
این دختری که گفتم هیکلشو ببینی با دو سال پیشش مقایسه کنی اصلللللا باور نمیکنی با اراده قوی تو خونه و ...

خب می دونی اونایی که از ی ساعت بیشتر ورزش می کنن متابولیسمشون خیلی بالا می ره و بالاخره ی زمانی می رسه ورزش رو.کنار بذارن و وقتش نباشه یهو چون بدن ب اون سوخت و ساز و تغذیه عادت کرده چاق میشن و بد هم جاق می شن...ورزش فقط پیاده روی...خصوصا برای خانم ها که متابولیسمشون در سن های بالاتر  کاهش پیدا می کنه...اقایون بازم متابولیسمشون تا سنین بالاها هم زیاد کاهش نداره ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
انقد کارمیکنم توخونه ک ناندارم کاردیگه ای بکنم.من چون همسرم سرکاره بیست روز سرگاره بعدمیاد همش تنهام ...

تاپیک مادرشوهرتو خوندم تو اگه فقط رو خودت تمرکز کنی دیگه حرفای دیگران برات بی ارزش میشه

خدای منم بزرگه...
خب می دونی اونایی که از ی ساعت بیشتر ورزش می کنن متابولیسمشون خیلی بالا می ره و بالاخره ی زمانی می ر ...

اینی که من دیدم ول نمیکنه خواهرش ۸ساله باشگاه میره هنوزم خسته نشده اینا یچیزیشون خوبه که زایمانشون خیلی راحت میشه خواهرش نیم ساعته فارغ شد

خدای منم بزرگه...
اینی که من دیدم ول نمیکنه خواهرش ۸ساله باشگاه میره هنوزم خسته نشده اینا یچیزیشون خوبه که زایمانشون خ ...

بخاطر ورزش حتما زور زدنش راحت بوده،اندامشون درشته؟

نه ب هر حال هیچ ورزشکاری تا اخر ادامه نمی ده...اونایی که فقط رژیم گرفتن اندامشون تو سن  بالا بهتر نشون می ده تا حرفه ای هایی که ول کردن...ولی اگر بتونه مرتب انجام بده خوبه 

بخاطر ورزش حتما زور زدنش راحت بوده،اندامشون درشته؟ نه ب هر حال هیچ ورزشکاری تا اخر ادامه نمی ده...ا ...

قدشون بلنده چاق نشون نمیدن اصلا ولی عضله هاش عالیه 

کمرش مثل کمر عروسکه

خدای منم بزرگه...
بخاطر ورزش حتما زور زدنش راحت بوده،اندامشون درشته؟ نه ب هر حال هیچ ورزشکاری تا اخر ادامه نمی ده...ا ...

لگن و عضلش  هرچی بزرگتر باشه زایمان راحتره 

خدای منم بزرگه...
تاپیک مادرشوهرتو خوندم تو اگه فقط رو خودت تمرکز کنی دیگه حرفای دیگران برات بی ارزش میشه

عزیزم حرفت کاملادرسته.ولی وقتی تو یه حیات زندگی میکنیم وقتی ازهرچیزی ک من دارم ازش استفاده میکنه تابین خودمو شوهرمو خراب کنه شوهرمم دهن بینه هرچی مادرش بگه سریع میادبهام دعوام میکنه