2777
2789
آره چطور؟؟

کدوم دکتر گفته ۲۰ درصد دخترت میمونه خیلی ها این مشکل رو داشتن اما با پیگیری و تحت نظر پزشک بودن بارداری رو به سلامت گذروندن شما رژیم خاصی داشتین برای دختر دار شدن ؟ چون دو تا پسر داشتین تو تایپیکای دیگه دیدم گفتین فقط دختر میخواستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دکتر گفته ۲۰ درصد دخترت میمونه خیلی ها این مشکل رو داشتن اما با پیگیری و تحت نظر پزشک بودن بارد ...

نه عزیزم رژیم نداشتم ناخواسته شد.چقدرآرزوداشتم دخترباشه دیروز رفتم سونوگفت اینجوری ای خدا

عزیزم دختربودچ فایده میگن مشکل داره برام دعا کن

اصلا نگران نباش اصلا منم سردخترم همین مشکل تورو داشتم گفتن اب مایع دوربچه خیلی کم تامیتونی مایعات اب هویج اب پرتقال بخور اصلا نترس منم ترسوندن ولی هیچی نبود

اصلا نگران نباش اصلا منم سردخترم همین مشکل تورو داشتم گفتن اب مایع دوربچه خیلی کم تامیتونی مایعات اب ...

وای راس میگی توروخدا دعام کن مایعات و خیلی میخورم راستی بچم دختره حدست درست بود خدا برام نگهش داره وگرنه دق میکنم

وای راس میگی توروخدا دعام کن مایعات و خیلی میخورم راستی بچم دختره حدست درست بود خدا برام نگهش داره و ...

حتما نگهش میداره من دعامیکنم مایعات خوب بخور زیادم کارنکن استراحت کن

وای راس میگی توروخدا دعام کن مایعات و خیلی میخورم راستی بچم دختره حدست درست بود خدا برام نگهش داره و ...

اگه حالشو داشتی وقت کردی میشه یباردیگه ناف پسردومتو ببینم رفتم توتایپیک  ببینم پاک شده بود

امروزرفتم دوباره پیش دکتردیگه باز این میگه مشکل از کلیه بچه دوباره برام سونونوشته

مگه غربالگری ندادی چرا دکترا اینجوری شدن چقد استرس میدن ب مادرا

و خدایی که ب شدت کافیست❤