2777
2789
عنوان

خانوما میخوام سگ‌ بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 104 پست
پامرانین بگیر اینکه سوال نداره😍😍😍 نگه داریش برا من خیلی سخت بود دادمش برادر زادم..اون باهاش اوکی ...

خیلی گرونه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
لابد قرآن دروغ میگه 🙄

عزیزم اگه به نظر ما هم نجس بود که نمیگرفتیم! شما نظرت محترم! ولی من فک نمیکنم این تاپیکو زدن شما بیای اعلام کنی سگ نجسه!!! یا نظرتو بگی عزیزم از کسانی که سگ دارن سوال پرسیدن

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟!

وقتی شما حیوانات رو چندش میدونید ازشون بدتون میاد اونا حس میکنن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یه سوال .؟ سگ داشتن تو خونه چطوریه پس کجا دسشویی میکنه‌؟ موهاش نمیریزه کف خونه آب دهنش یا 

من ی دوست دارمدر حمام را باز میذاره یادش داده میره رو چاه حمام ادار میکنه ی دونه پدم گذاشته برای پی پی بعد میره روزانه پدشو جمع میکنه حمامم ی اب میگیره ولی به نطرم بسیار چندشه قشنگ بوش تو خونش میاد ی آپارتمان بدون تراس داره تو پارکم میبره چندبار بهش گیر دادن واقعا تو خونه جای نگه داشتن سگ نیست اگر کسی حیاط داشته باشه که تو حیاط براش خونه درست کنه خوبه 

اخع سگای خونگی جاشون تو خونس بیرون باشن میمیرن و رو سرما حساس عزیزم همسایه هامون خودشون سگ دارن

خب سگ خونگی چجوری درست شد؟ بخاطر خودخواهی آدما توله کشی کردن این بدبختا رو سبک زندگی اونا و انسانها رو تغییر دادن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
خب اخه سرپرستی شاید نزادی که میخوامو نداشته باشه

عزیزم حیوونا با بدترین نژاد هم اون محبتیو ک قراره بدن میدن...اگ هدفت از نگهداریه اون سگا کلاسو پز دادنه ک اینکارو نکن چون اصلا کار آدمای بافرهنگ نیست..اگ قراره از نگه داشتن اونا ازشون عشق بگیری پس مهم نیست نژادش چیه و برو اونایی رو ب سرپرستی بگیر ک نیاز دارن...این بازار فروش حیوونا خیلی کثیفه خییییلی....چندین ماه ی سگ رو تو ی قفس کوچیک نگه میدارن..ماده هارو ب زور حامله میکنن و این سگ تموم عمرشو حامله اس بخاطر اینک توله هاش خوش نژادن...و بعد از بدنیا اومدن بچه هاش اونارو از مادره جدا میکنن...بخدا گناه دارن..حمایت نکنیم از این بازار ....

اره همع امکانات رو دارم

و یه چیز دیگه که شاید به مذاق دوستان هم خوش نیاد!

من برای سگ داشتن ترجیح میدم نژاد اصیل داشته باشم نه سگ خیابونی که ترکیب چند تا نژاده.چون نژادهای اصیل ، عادت ها، رفتارها، بیماری ها و ... مشخصی دارن که نگهداری اصولی شون رو راحت تر می کنه

در مورد نژادهای ترکیبی کار خیلی سخت تره

و البته من در مورد نگهداری یه سگ از تولگی تا آخر عمرش حرف می زنم

عزیزم اگه به نظر ما هم نجس بود که نمیگرفتیم! شما نظرت محترم! ولی من فک نمیکنم این تاپیکو زدن شما بیا ...

واقعا کاش میفهمیدن🤦‍♀️

و اینکه میفهمیدن سگ توی قران نیومده نجسته و فقط خوک اومده وقتی قرانو نخوندن نظر ندن نظرشون محترم ولی لاقل تو این تاپیک نه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
وقتی شما حیوانات رو چندش میدونید ازشون بدتون میاد اونا حس میکنن

من نمیگم حیوانات موجودات چندشی هستن

میگم اگر در خونه با خودت یه جا زندگی کنند ، اون موقع چندشم میاد

زندگی آنقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم ‌

جدا از نظراتون که یه عده سگ دوس دارن و یه عده خوششون نمیاد 

بیاید با هم نوعتون مهربان باشید

ما تو مجتمع مون سگ زیاده بعد بچه همسایمون سگه جلوش واق واق میکنه میترسه خودشو خیس میکنه 

من خودم چنبار رد شدم سگ دنبالم کرده 

بخدا میترسم زنگ زدیم شکایت کردیم

حالا یه عده اومدن گفتن گناه دارن و انا فلانن و بهمانن

بابا هم نوع خودت تو این محیط اساایش نداره سگ دوس داری ببر خونه خودت تربیتش کن قرار نیس همه دوس داشته باشن 

هم# نوعتون رو هم دوس داشته باشید

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
عزیزم حیوونا با بدترین نژاد هم اون محبتیو ک قراره بدن میدن...اگ هدفت از نگهداریه اون سگا کلاسو پز دا ...

ن خب یه سگی میخوام خوشمل باشه عاشقش شم کجا باید  سرپرستی بگیرم؟

پس حتما سرپرستی میگیرم ولی میشه راهنماییم کنی؟باید کجا این کارو انجام بدم

خیلی پیجای واگذاری هستن ت اینستا فقط اینکه واسه به سرپرستی گرفتن هیچ پولی نباید بدی رایگانه اگه پول خواست کلاه برداریه. سایت adoptrabinseh هم یه سایت مطمئن واسه واگذاری و مدارک سلامت و شناسنامه و اینارو چک میکنن. اگه جای مطمئن میخوای این سایت خوبه

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈