2777
2789
عنوان

تاپیکم‌تکراریه فحش‌ندین😞

473 بازدید | 39 پست

ازینکه به سنگ دلی و بی رحمی ۲ سال پیش‌نیستم دارم اذیت میشم 

هی میخام یه کار بیشرفانه ای انجام بدم اروم شم ولی دستم به جایی نمیره انگار

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یا پنج تن قرصی چیزی نداری بخوری اروم شی😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

فحش# 😐😜

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاور برو

اين كارا چيه گلم؟؟

از خانم با شخصيتي مثل شما بعيده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
یا پنج تن قرصی چیزی نداری بخوری اروم شی😅

من‌یکی‌دوسالی میشه تورو‌میشناسم همیشه‌هم میخام چیزدیگه صدات‌کنم موقعیتش پیش‌نمیاد😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
یه کار بدی که ارومم کنه حس خوب‌بهم بده

گیگیلی در بیار پرت کن 😐

هم کار بدیِ  هم حس خوب بهت دست میده آرومت میکنه 😅

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بنظرم عالیه 

فک کنم الان دیگه به بلوغ شخصیتی نسبتا کامل رسیدی خشم نفرت کینه یا هر حس منفی داری اما عاقلانه رفتار میکنی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.