2777
2789
عنوان

برا شما هم اتقاق افتاده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 159 پست
بدبین نیستم می بینم که می گم

بعله بقول مهران مدیری دیدم که میگم!!😳

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
۱۷چه زود 

من ۱۷دوتا بچه داشتم تنبل خانوم🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط از جلو چشام دور شو😬😬😒😂 مگه دیرت نبود عجله نداشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دارم میرم خب نکشیمون!

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
شاید🌸

البته اگه با سپاه بره امیدی بهش نیست که درست بشه🤣😅

من کلی کار دارم تو زندکی حتی ۱درصد هم به ازدواج فکر نمی کنم

بهترین کارو میکنی عزیزم ایشالا به هرچی میخوای

برسی منم یه دختر ۱۸ساله دارم که یه دختر داره

پسرمم ۱۷سالشه ومیخوام زودی دستش وبند کنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من ۱۷دوتا بچه داشتم تنبل خانوم🤣🤣🤣

من اول وکیل بشم دکترای حقوقما بگیرم کتابای رمانب را که نوشتم چاپ کنم خیریه که قصد دارم راه بندارم بعد ازدواج شایدم ملت ازدواج نکنم 

فقط دوتا فوش هم کنارش بزاری اره پازلمون درست میشه🥴

چی میگی واسه خودت  مگه مرد ها هم اینقدر نازک نارنجین

نیمه ی بر لیوان رو ببین نا مرتب ها با هوش ترند   

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 
من اول وکیل بشم دکترای حقوقما بگیرم کتابای رمانب را که نوشتم چاپ کنم خیریه که قصد دارم راه بندارم بع ...

ایشالا🙏

هشتگ#   شلخته نباش پسر

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چرا انفدز ژود دخترا شوهر دادیشاید کلی برنامه داشت برا زندگیش

خودش خواست ما راضی نبودیم

من که نه جای ثابت داره ولی همسرم😐دیگه پیرم کرده وای بیا پیدا کن دیرم شددددد کجا گذاشتییییش خودش گم میکنه ها  

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆