2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13315 بازدید | 5173 پست
دیوونه چه خودشو تحویل میگیره صد سال سیاه نبخشی😂😂😂

سلام خوبی عزیزم؟ چقدر دلم برات تنگ شده بود 😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دور از جونش  خوبم  شیما رو همیشه اذیت می کنم 🤕

ایححححححححححح#  

ایششششش#  

دردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ایححححححححححح#   ایششششش#   دردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد# &nb ...

🤕

چرا اینقدر همتون بی اعصابین 

اصلا اومدی افتادم مردم بعد عذاب وجدان خفت میکنه

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چه اسم جالبی وااا خدا خانوم وااا رو برا اقای اووو حفظش کنه    

خدا ایکاش کمتر می افریدی ولی با کیفیت تر😑

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
کی هستم بگو جان من😂😂😂😂

واقعا همین جا بگم از نظرت اشکال ندارد خواهر؟ 😅

یا بیام تو خصوصی بگم؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
🤕 چرا اینقدر همتون بی اعصابین  اصلا اومدی افتادم مردم بعد عذاب وجدان خفت میکنه

لال شی الهی  

اعصابم رفته برام خرید عید کنه     

من چنتا دوست دارم که اسمشون رویا هست 😂😂😂 منظورت @Royaajoon هستش نه اون نیستم 😁

خخخ خدا نکشتت نه منظورم خود تویی رویا جون 😍 

حالا هم اگر میخوای خودت رو بزنی به اون راه اشکال نداره عزیزم 

فقط بدون دوستت داشتم ولی حیف که...... بقیه اش رو خودت میدونی

حسودی نکن    

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز