2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13206 بازدید | 5173 پست
خانوم آیدوون اگه این پستو میبینی میشه دیه لایک نکنین نوتیفام ترکید 😕🌹

دقیقااااااااااااااااااااااااا

@آیدوون  

@______negar______  

شما ها تقاص کدوم گناه نکرده منید؟؟؟؟😭😭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااااااااااااااااااااااا @آیدوون     @______negar______     شما ها ت ...

زر نزن/

وگرنع گل باران میشی/

هیس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دقیقااااااااااااااااااااااااا @آیدوون     @______negar______     شما ها ت ...

شیطونه میگه ازش انتقام بگیرم 😕

❤️Nazli❤️ کاربر آقا. افتخار نکن که با چند نفری خر بی صاحابو همه سوار میشن 
@آیدوون     من باید اعلان پاک کنم    

سایییییدددددددددددد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

زر نزن/ وگرنع گل باران میشی/ هیس/

باشه چیز خوردم  

@نیکی0    

@avakin    

فعلا دستم بنده از منشیم وقت بگیرین بعدا مراجعه کنید

@ایسان234   منشیم بیا😁😁

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩
شیطونه میگه ازش انتقام بگیرم 😕

شیطونع خوب کاری میکنع تو این مورد خاص ب حرفش گوش کن😕

من رفتم ک رفتم

بای فور اور⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩

عملیاتو با رمز یا باب الحوائج شروع میکنیم 😕

❤️Nazli❤️ کاربر آقا. افتخار نکن که با چند نفری خر بی صاحابو همه سوار میشن 
باشه چیز خوردم    

باریکالا#  

راضیم_ازت#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
همش تقصیر پیک نیکه

ایسان 😝

۲۴ سالمه

دخترم ۲ سالشه 🙄😂

شمالی ام 😝

باردارم نیستم 😐😂🚬

دیگه چی بگم سوال شد بپرس عشخم 😂😑

اصلا گفتی بارداری هنگ شدم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂