2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13219 بازدید | 5173 پست
عنتر

میمون‌درختی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمون‌درختی

عنتر برقی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عنتر برقی

بز‌درختی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@pooneh2111   زهراجون عزیزم تعداد بچه ها ماشالله زیاده ذهنم یاری نکرد و خیلیا رو تگ نکردم ...

عذر خواهی چیه گلم

من اصلا از شما یا پرگل و بقیه ناراحت نیستم

از هیچ کس ناراحت نیستم

ولی خوب من دیروز چون می دونستم شب نیکا دور همی می زنه تاکید زیادی کردم که من رو تگ بکنه حتی اگه آخرش تگ می کرد ولی این جحم از یاد رفتش بعد اون همه تاکید من رو خیلی ناراحت کرد

بعد اصلا اون هیچ می گه من کسی رو تگ نکردم! بعد توو جمله ی بعدش می گه آنلاین ها رو تگ کردم! والا نصف کسایی که تگ کرده بود آنلاین نبودن! بعدشم می گه من اصلا تگ نکردم و همه رو آوا تگ کرد! این من رو خیلی ناراحت کرد

هیچ 😄✌ ...
بز‌درختی

مارمولک خاکی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عذر خواهی چیه گلم من اصلا از شما یا پرگل و بقیه ناراحت نیستم از هیچ کس ناراحت نیستم ولی خوب من دی ...

می تونست بهت بگه که نگفت

من و شما زیاد هم رو نمی شناسیم که بخواین تگم بکنی ولی نیکا در حد معمولی من رو می شناسه که

هیچ 😄✌ ...
مارمولک خاکی

سوسک وحشی 

من خودمم کم تربیتم متاسفانه    

😐😐😐✋✋✋

میدونم قربونت برم که چه قدر من عالیم😌💜🍭💕

خدایی تو اعتماد به نفسم به خودم رفتی  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
هیچی از تو نیست راحت باش

😓باشه پس

سخت نگیر😙

عذر خواهی چیه گلم من اصلا از شما یا پرگل و بقیه ناراحت نیستم از هیچ کس ناراحت نیستم ولی خوب من دی ...

عشقم من کلا 10 یا 15 نفر رو تگ کرد ک 5..6 تا شون رفای صمیمیم بودن یا انلاین بودن و بقیشون هم دوستاییم بودن ک آوا نمیشناسه