2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13257 بازدید | 5173 پست
@مهریماهم     باشه قبول اما خدایی ب @نسرین۳۲۲    و @ژیناگلمن   &nb ...

اذیتشون‌نکن استرس خوب نیس براشون😘

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ب پرگل‌عنتره @830pargol   با مهری هم شوخی ندارم‌تگ‌نمیکنم😂 ب خودتم @نیکی0     ...

کوفت و زهر مار و مرض    از خودتون مایه بزارید   بچمو با خط قرمزاش تهدید نکن   

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوفت و زهر مار و مرض     از خودتون مایه بزارید   بچمو با خط قرمزاش تهدید نکن &nbs ...

ایششششش💨

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

سیلاااام🦉ازجغد۱۱۲ب بقیه جغدا 🦉😂😂😂

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
نه به جان نیکی من از اونا دوست داشتنی ترم خود شیفته هم خودتی😂

النازی 

الی بلا 

برو خودتو سیاه کن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@830pargol    نفله خودتی یا تویی @دلبررر     هیچ کس به اندازه شما دو نفر خ ...

خنگ من دارم همزمان باهاش چت میکنم چجوری من باشم   

بعد تو چرا همش شک داری به من عر  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
اذیتشون‌نکن استرس خوب نیس براشون😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یس

شکر

نوچچچ این فلامینگوعه عهههههه 

نارنجک منظورته؟

کوفت😂😂😂😂😂بازم‌شب یادم‌رف بهت بگم

از عشق نیکی مایه میزارم😂

اوف معلوم نیس عشق چند نفرم  

اوف معلوم نیس عشق چند نفرم    

ایششششش اعتماد ب‌نفسوووو