2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13580 بازدید | 5173 پست
 پس ددي بزرگي ك    

ار دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اسم اون فلک زده ای که عکسشو فرستادی😒😂

خودمم احمق جان/

جعفر صدام کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمشو بگو میخوام عکسای دیگه شو ببینم

نمد/

چرا؟ چیشد؟ نفهمیدم😂

خو کرم داری میترکونی فرداش برمیگردونی

ترکوندی بری درس بخونی مثلا  

وای مبینا 30 دقیقه دیگه امتحان مسخره ریاضی رو دارم  

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
عجب زنی دارم/ وایس بگم مامان اعظمت/ @830pargol    

اصغرررر دلم برات تنگ شده بود   

این بچمون افسار گسیخه شده دیگه نمیشه کنترلش کرد  

به فکر این یکی باش 👈🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
واقعا خواستم برم اینو همین طوری زدم رمزش درست دراومد خوشبحالت من شنبه دارم هیچی بلد نیستم

زود بیا

دو روز وقت داری بشین کامل بخون

نه بگی فردا میخونم پس فردا از همین امروز

بخون که دیگه فول باشی😁💕

بیخیال بدی های جهان بخند🦋