2777
2789
عنوان

دورهمی جغدا🦉🤦‍♀️🙄😀💙

| مشاهده متن کامل بحث + 13219 بازدید | 5173 پست
نیکا منم بزنم؟

ن هستم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی😖 اومدم دیدم باز بحث رفتنع دیگه خودمم پریود شدم ب اعصابم مثلث باشم

الان یه پست بلند بالا باید بنویسم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این بچه بازیا چیه نیکا 

منظورت کیه اگه‌منم برم‌گمشم😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
این بچه بازیا چیه نیکا  منظورت کیه اگه‌منم برم‌گمشم😒

نه عزیزم 

اذیت نکن خودتو  

لغو نمیکن صب کن کار دارم

نیکی جان عشقمممممم

سعی کن کارت و یه جوری انجام بدی که سر منم به باد ندی 

افرین   

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
نیکی جان عشقمممممم سعی کن کارت و یه جوری انجام بدی که سر منم به باد ندی  افرین    

چشم   

چشم    

دمت گرم من برم به درسام برسم ماچ به کلت 🤕❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
دمت گرم من برم به درسام برسم ماچ به کلت 🤕❤️

برو عشقم😍😍💙💙😙😙

نه عزیزم  اذیت نکن خودتو    

😒😒😒😒😒تولغو بزن‌ببین‌بعدش چیکار‌میکنم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
برو عشقم😍😍💙💙😙😙

یه چیز دیگه هم فرستادم تو پیوی با دقت بخون

الان یه پست بلند بالا باید بنویسم    

بلند بالا؟

باشع

چیبگم اخه..

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
این جا سایت خانم های باردار و بچه داره که بچه ها نوجوون هم توشن که خود من هم کسی سنم رو ندونه فکر م ...

خانمه پونه یا به قول خودت به روایتی آوا سادات 

احترام خودتو نگه دار اکی؟؟؟؟

هر کی تو رو نشناسه من خوب تو رو میشناسم 

نزار ابروتو ببرم خب؟ من زیاد تو سایت پلاس بودم 

چیزی از زیر دستم در نرفته   خوب میدونی منظورم چیه 

تو عددی نیستی بخوای به من محل ندی 

اینقدر خودتو گنده نکن

حداقل یه کم بزرگونه تر رفتار کن   

تا همین جا هم دهن باز نکردم از خانومیمه