2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
خصوصی ميری؟

اره فکرکنم مامای بهداشت گفت این نامه روببرم پیش دکتر اون بهم نامه واس بیمارستان میده خصوصیه هزینشم بانامه ی اونا کمتر میشه گفته فردابرم انشالله

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فکرکنم مامای بهداشت گفت این نامه روببرم پیش دکتر اون بهم نامه واس بیمارستان میده خصوصیه هزینشم ب ...

تهران? من هنوز نرفتم واس تشکيل پرونده دولتيم ميخام برم دکتر خودم فقط خصوصی کارميکنه

تهران? من هنوز نرفتم واس تشکيل پرونده دولتيم ميخام برم دکتر خودم فقط خصوصی کارميکنه

اره اکثربیمارستانا تهرانن گفته برم معاینه بشم زایمانم کی میشه انشالله 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

اگ بیمه ای دولتی برو دانشجو نداشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز