2777
2789
ماهم هزارسال بگذرع پاک نمیکنیم تا دراینده هردعوایی شدبریم سند ومدرک شات کنیم    

من حوصلع نداشتم،سرم درد میگرف میدیدم چتارو

چون بحث بود

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چطوری باید عکس بزارم

سرچ کن اپلودعکس

بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو  ولی غیرتی چوخدو  خیلیمیخواامتعشق خاصم  اقاییم دنیامه  دخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارم برای خوشبختیم یه صلوات بفرستید  
مارو زخمی نکن  جون دل😂

منظورم از زیبا،بحث بودا😐

منظورت چیع تو؟😂

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من حوصلع نداشتم،سرم درد میگرف میدیدم چتارو چون بحث بود

اخی

بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو  ولی غیرتی چوخدو  خیلیمیخواامتعشق خاصم  اقاییم دنیامه  دخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارم برای خوشبختیم یه صلوات بفرستید  
نمیدونم چطوری باید عکس بزارم

تو گول سرچ کن سایت اپلود میری تو سایت از اونجا اپلود میکنی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نفهمیدم

حاجی تو گوگل بسرچ اپلود عکس برو تو اولین سایت،تامام

ماهم هزارسال بگذرع پاک نمیکنیم تا دراینده هردعوایی شدبریم سند ومدرک شات کنیم    

😂وای من اینجوریم 😐چند وقت پیش یهو پاک کردم بعد یه ساعت بعدش اومد یه حرفی زد پیامارو نداشتم ثابت کنم😪خیلی دردناک بود

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نفهمیدم

توگوگلت بزن اپلود عکس

بعد میادمیفهمی

من

https://uupload.ir/files/xewv_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۰۸-۲۳-۳۲-۴۷-۲۵۷_com.sms.messenger.customize.chat.jpg

اون

https://uupload.ir/files/mk8e_img_۲۰۲۱۰۳۰۸_۲۳۳۶۰۲.jpg

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
منظورم از زیبا،بحث بودا😐 منظورت چیع تو؟😂

🙂😂😂😂بی منظور بودمممم

😂😂😂😂برای اینکه پاشدی رفتی بهش گفتی اسکرین بگیره عجبببببب حوصله ای داریییی

من https://uupload.ir/files/xewv_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۰۸-۲۳-۳۲-۴۷-۲۵۷_com.sms.messenger.customize.ch ...

خرید موز؟؟؟🤔🤣

😂وای من اینجوریم 😐چند وقت پیش یهو پاک کردم بعد یه ساعت بعدش اومد یه حرفی زد پیامارو نداشتم ثابت کن ...

حالا ما خسته شدیم گفتیم دیگه پاک کنیم زشته