2777
2789
عنوان

خدایا کجایی ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
من امروز فهمیدم کرونا گرفتم ترس دارم

هیچی نمیشه فقط تو خونه بمون استراحت کن 

درسته اشتها نداری ولی همچی بخور 

نذا ضعیفت کنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتها دارم تنگی نفس و گلو درد اذیتم میکنه بی حالم

بخور بده 

برا گلودرد هم دارو بگیر از داروخونه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
پشت نکرده ولی نمیشنوه خدا قدرت مطلقه چرا مصلحتمو باخواست دلم ست نمیکنه

خدا میشنوه شاید خواستت به صلاحت نیس و اگه خدا بهت بده زندگیت نابود میشه! یا شایدم فکر خوبی تو سرشه خدا اگه یه دریو روت ببنده یه در دیگه رو باز میکنه برات! میگن خدا یه چیزیو طول بده قشنگ ترش میکنه یاد بگیر اصرار نکنی چیزیو از خدا به اصرار نخاه شدنی میشه موندی میمونه رفتنی میره اومدنی میاد فقط بگو خدا تو بزرگ منی خودت صلاح منو بهتر میدونی هر چی به خوبیمه اونو نصیبم کن (:

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
خدا میشنوه شاید خواستت به صلاحت نیس و اگه خدا بهت بده زندگیت نابود میشه! یا شایدم فکر خوبی تو سرشه خ ...

هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست

میتونه همه ی این چیزا رو که گفتی راااااااحت درست کنه

خواستم میتونه به صلاحم کنه مگه خدا قدرت مطلق نیست؟

حتما باید عذاب بده تا کی صبر؟باید جون به لب برسه باید باورها اعتقادات زیر سوال بره تا معجزه بشه؟

هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست میتونه همه ی این چیزا رو که گفتی راااااااحت درست کنه خواستم میتونه به ...

چه بدونم گلم اونجاشو من نمیدونم فقط خدا میدونه.... خدام جوری باهامون رفتار میکنه که شرایط زندگیمون باهاش ارتباط داشته باشه 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
چه بدونم گلم اونجاشو من نمیدونم فقط خدا میدونه.... خدام جوری باهامون رفتار میکنه که شرایط زندگیمون ب ...

خیلی وقته باهاش قهرم

اما خب خدایی جز خودش ندارم

شاید یروزی هم منو دید فقط امیدوارم اونروز دیر نباشه و باورام شکسته نشده باشه

در هرصورت ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹

خیلی وقته باهاش قهرم اما خب خدایی جز خودش ندارم شاید یروزی هم منو دید فقط امیدوارم اونروز دیر نباش ...

خواهش گلم وظیفس❤️😍