2777
2789
عنوان

خواهر 11 ساله ام.... خبری شد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3336 بازدید | 122 پست

بچه ها انگار رفته بودن سمت تبریز دیدن موضوع جدی شده ما شکایت کردیم به جرم آدم ربایی ترسیدم دارن برمیگردن 

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عاشوراست اینجا من فقط اینجا میتونم یه کم آروم بشم

وسط صحنه ی عاشورا میای گزارش لحظه به لحظه هم میدی😂😂😂

بخدا گناهه حق الناسه بازی با عواطف مردم

من باور نمیکنم ولی یه سری گناه دارن،باردارن مثلا یا روحیه شون حساسه

نکن این کارو خدا رو خوش نمیاد

عشق یعنی اون برات ته آرامشه
دقیقا عاشوراست اینجا من فقط اینجا میتونم یه کم آروم بشم

نهههه چیزایی که تو ذهن منه آبرو نمیشناسه نمیشه بگم ولی اگه جاتون بودم...

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها هر اتفاقی بیفته حتی تجاوز ما نمیدیم به اون پسره الدنگ.... پشت خواهرم هستیم 

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  
بچه ها انگار رفته بودن سمت تبریز دیدن موضوع جدی شده ما شکایت کردیم به جرم آدم ربایی ترسیدم دارن برمی ...

جان من راست میگی  

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
جان من راست میگی    

دو روزه ما اسیریم 

من خاب و خوراک نداشتم خدا خیرت بده ک خبر دادی...برم ی چی بخورم 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اخرش این داستان راست بود یا دروغ:/

مشکوک میزنه والا من میگم انقد رمان نخون😂

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

اسی از شکایتتون برنگردیناااا

ببخشید ولی چوب کنین تو..... خاله و بچه پدسگش

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...