2777
2789
عنوان

خونه تکونی

469 بازدید | 39 پست

چقد خونه تکونی کردین.من که جر خوردم.فقط تونستم کابینت هارو تمیز کنم اونم داخل شون رو.😭😢😢😢کل خونه مونده بیاین همدردی. راه کار بدین جه خاکی بریزم سرم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارگر بگیر عزیزم

پول زیادی سرم ریخته مگه خواهر......با بدختی داداشم در میاره کار کر بگیرم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

من اتاق خواب خودم و دخترمو تمیز کردم همه اسباب بازی هاشو شستم.. ی چن روزیی میرم خونه مامانم البته برای کار نه... بعذ ک برگردم میرم تو آشپزخونه.. فرش و مبلم به عهده همسرمه

خدایا شکرت 
منم تمیز کردم نزدیک عیدم ی جارو برقی حسابی و گردگیری میکنم 

خوش بحالت

من اتاق خواب خودم و دخترمو تمیز کردم همه اسباب بازی هاشو شستم.. ی چن روزیی میرم خونه مامانم البته بر ...

من داداشم نیس دس تنهام وگرته کمکم میکرد

پول زیادی سرم ریخته مگه خواهر......با بدختی داداشم در میاره کار کر بگیرم.

وقتی تمام کارارو خودت انجام بدیو به خودت فشار بیاری خدایی نکرده مریض میشی ک اون موقع پولی ک به کارگر ندادیو باید به دکتر بدی...

کارگر گرفتی؟؟؟ 

ن عزیزم

من هر هفته ی تمیزکاری حسابی میکنم

تازه هم جا ب جا شدم همه چیز شسته شده و تمیزه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
وقتی تمام کارارو خودت انجام بدیو به خودت فشار بیاری خدایی نکرده مریض میشی ک اون موقع پولی ک به کارگر ...

دیگه چه کنیم