2777
2789
عنوان

مادر لعنتی

570 بازدید | 22 پست

از بچگی اذیتم میکرد. همیشه کتکم میزد باهام بحث میکرد . همیشه تو جمع ضایعم میکرد . یبار نشد تو این ۱۸ سال منو ببوسه یا  بغل کنه . الانم خیلی وحشتناگ شده . ازش متنفرم وقتی میگمم میخام بمیرم نگاه سرد وخوشحال میکنه وعین خیالش نیست . دلم میخاد بند بند وجودمو پاره گنم از دستش 😭😭😭😭😭😭😭😭 میاد صبحا همش،وز وز میکنه حتی نمیذاره تو خیال بچه گانه خودم باشم ‌. دفتر خصوصی منو خونده و متنفرم ازش. اون یه شیطانه تو جلد آدم . برای تمام دنیا میره بیرون خرید میکنه بجز من . واسه مندست خالی میاد . دلم میخاد بکشمش ..... کاش نباشه 

تاپیک قبلیم راجب تیپ شوهرم نظر بدیذ بچها بعد عکساشو گزارش بزنید خاهش میکنم

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلیم راجب تیپ شوهرم نظر بدیذ بچها بعد عکساشو گزارش بزنید خاهش میکنم

ببین کدوم دقیقه گذاشتی پستشو تو ساعتای دیگه تو همون دقیقه تا پنج دقیقه بعدش می تونی پاک کنی

حلالم کنید و خدانگهدار   

نگاهت رو تغییر بده،شاید اشتباه فکر می کنی

همه ی ما توی سن های خاصی فکر می کنیم که مادرمون دشمن درجه یک ما هست ولی بعد به این پی میبریم که اشتباه بود این تفکرات ما.

من توی همین سنی که شما داری توی ۱۸ سالگی یک بار اومدم خونه و دیدم مامانم کامپیوترم رو جمع کرده و تمام کتاب های رمانی که داشتم کارتون کرده و جای هیچ کدوم از اینها رو نمی دونستم کجا گذاشته،اون روزها فکر می کردم مادرم خیلی بدجنسی کرده ولی همه ی این کارها برای این بود که من برای کنکورم بیشتر وقت بگذارم و بیشتر درس بخونم.زمان میبره تا پی به کارهای پدر ها و مادر هامون ببریم

دفتر خصوصیتو جایی بزار که اون نبینه 

توی جمع هایی که میدونی ضایع میشی نرو  و بهانه بیار و گوشی مامانت رو بزار رو ظبط صدا  بعد ظبط رو گوش کن ببین اگر پشت سرت حرف زد همون ظبط رو براش بزار خجالط بکشه یک بار تو یک دفترت مثلا بنویس با اینکه اون منو ضایع میکنه من دوسش دارم بعد دفترو بزار جاییی که ببینه بعد دفتر رو بخون خجالت بکشه بازم بگم؟ 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
دفتر خصوصیتو جایی بزار که اون نبینه  توی جمع هایی که میدونی ضایع میشی نرو  و بهانه بیار و ...

خوشگلم بدردت خورد؟ 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌