2821
2789
عنوان

💚💞دلم شعری سراسر دوستت دارم.....💞💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 271 پست
دوش در حلقه ما قصه گیسوی تو بود تا دل شب سخن از سلسله موی تو بود

🌷 🌾 🌿

من به امّيدِ وفاىِ تو به دام افتادم

ورنه با سلسله ى زلف چه كار است مرا؟

#نجیب_کاشانی
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
♥️ گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم ❀✦•❁ #سعدی❁•✦❀ 🍀 & ...

گر بخواهی ریخت خونم باک نیست
من درین خون ریختن یار توام

بر دل و جانم مکن زور ای صنم
کز دل و جان عاشق زار توام

#عطار 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم و گوشه ی میخانه و می بنگر من ز غمت به چه روز افتادم... # خودم

تا مست نباشی نبری بار غم یار
آری شتر مست کشد بار گران را

ای روی تو آرام دل خلق جهانی
بی روی تو شاید که نبینند جهان را

#سعدی

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
گر بخواهی ریخت خونم باک نیست من درین خون ریختن یار توام بر دل و جانم مکن زور ای صنم کز دل و جان عاش ...

🌷 🌾 🌿

گفته بودی دل ز من بــــردار و رو

دل چو خون شد من چه بردارم ز تو؟!

#عطار

🌷 🌾 🌿

مژگان به هم بزن كه بپاشی جهان من كوبی زمین من به سر آسمان من درمان نخواستم ز تو من درد خواستم یك د ...

درد ما را در جهان درمان مباد بی شما

مرگ بادا بی شما و جان مبادا بی شما

سینه های عاشقان جز از شما روشن مباد

گلبن جان های ما خندان مبادا بی شما

حضرت مولانا❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
تا مست نباشی نبری بار غم یار آری شتر مست کشد بار گران را ای روی تو آرام دل خلق جهانی بی روی تو شاید ...

🌷 🌾 🌿

چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنان

چه خيالات دگر مست درآيد به ميان

#مولانا‌
🌷 🌾 🌿

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر...... 💔🍃

طولش نمی دهم
چرا که عشق،
روشن و مختصر است.
من هلاک کسی چون توام
که روزی از راه برسد

نزار_قبانی#  

🌷 🌾 🌿 گفته بودی دل ز من بــــردار و رو دل چو خون شد من چه بردارم ز تو؟! #عطار 🌷 🌾 🌿

دل آرا ما نگارا چون تو هستی
همه چیزی که باید هست ما را

اگر روزی کف پایت ببوسم
بود بر هر دو عالم دست ما را

#عطار

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر...... 💔🍃

تو به مرگ و زندگانی،هله تا جز او ندانی

نه چو روسبی که هر شب کشد او به یار دیگر

نظرش به سوی هرکس،به مثال چشم نرگس

بودش ز هر حریفی،طرب و خمار دیگر

حضرت مولانا❤

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
🌷 🌾 🌿 چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنان چه خيالات دگر مست درآيد به ميان #مولانا‌ 🌷 🌾 🌿

دلم پر است وليكن دل و دماغ ندارم
دلي شبيه دل خون خود سراغ ندارم

قرين سوز و گدازم، به اين طريق بسازم
كه شمع ام و به جز از مرگ خود چراغ ندارم..
😔

دل آرا ما نگارا چون تو هستی همه چیزی که باید هست ما را اگر روزی کف پایت ببوسم بود بر هر دو عالم دست ...

🌷 🌾 🌿

نگارا وقت آن آمد که دل با مهر پیوندی

که ما را بیش از این طاقت نماندست آرزومندی

#سعدی

🌷 🌾 🌿

لبش میبوسم و در میکشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش را توانم گفت با کس نه کس را میتوانم دید ب ...

لب من زنده به تأثیر هوای لب توست

سازگاری نکند آب و هوای دگرم!

دلم پر است وليكن دل و دماغ ندارم دلي شبيه دل خون خود سراغ ندارم قرين سوز و گدازم، به اين طريق بسازم ...

🌷 🌾 🌿

نگارا، از وصال خود مرا تا کی جدا داری؟

چو شادم می‌توانی داشت، غمگینم چرا داری

#عراقی
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 نگارا وقت آن آمد که دل با مهر پیوندی که ما را بیش از این طاقت نماندست آرزومندی #سعدی 🌷 ...

چو از داغ فراقت شعله حسرت بجان افتد
چنان آهی کشم از دل، که آتش در جهان افتد

سجود آستانت چون میسر نیست میخواهم
که آنجا کشته گردم، تا سرم بر آستان افتد

#هلالی_جغتایی

2828
2791
2779
2792